Yakişir ve olurmu

9 ofset wardı bende çamurlukla hiç oynamadım arkadaslar ;) yapan bilen anlatsın sonra insanın kafası karısıyor ;)

hiç belli olmaz yalışabılırde kötu durabılırde takıp gormek lazım derim ;)

yanı bende takıpda gordukten sora karar vermeyı dusunuyorum ona gore ne ıslem gerekıyorsa yaparız bır sekılde

Bahsettiğiniz değer ofset değil "rim width" , jantın genişliğidir.çamurluk ile davlumbaz içinin arası 8.5 inch yada daha geniş ise bu jantın doğru ofset değerlisini alırsan çamurluğa sürtme yapmaz.Çamurluğu açtırmak konudaki bilgi yetersizliğinin ya da illaki ofset dışa olsun isteminin kaba çözümüdür.Ancak dediğim gibi.Gider Et25 tipini alırsan takamazsın bile.ET 35 ve üst değerleri denemek lazım.

usta ızmırde vardı bu jantla bı tane corsa cok guzel oluyo kı senın aracın beyaz yakısır fakat arkadslarında dedıgı gıbı sahını doganı taka taka bu jantların guzellıgını bıtırdıler yanı en guzelı 5 ınce kollu jant bul o guzel durur

ya bir türlü karar veremedım hangı jantı alsam dıe ılk once e3o jant alım dedım sonra cok kollu fılan alım dedım sımdıde aklımdan 5 kollu gecıyo ama bırturlu güzel bir model bulamadım

Bahsettiğiniz değer ofset değil "rim width" , jantın genişliğidir.çamurluk ile davlumbaz içinin arası 8.5 inch yada daha geniş ise bu jantın doğru ofset değerlisini alırsan çamurluğa sürtme yapmaz.Çamurluğu açtırmak konudaki bilgi yetersizliğinin ya da illaki ofset dışa olsun isteminin kaba çözümüdür.Ancak dediğim gibi.Gider Et25 tipini alırsan takamazsın bile.ET 35 ve üst değerleri denemek lazım.

usta anlatmıs :)

Geri