Yakıt Göstergesi !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maliyeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maliyeci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yaklaşık 2 aydan beri benzin göstergem çalışmıyor ilk başlarda dolu depoyu yarım gösteriyordu daha sonra hızla düşüyordu artık depo doluda olsa boşta olsa çok az kalkıyor ve ışık hep yanıyor. Usta fazla bakmadı ama şamandıran değişecek dedi şamandıra 115,00 YTL artı işçilik dedi. Geçen hafta arka koltukları kaldırıp baktım (o kadar tozun oraya nasıl girmiş olduğuysa ayrı bir konu). Deponun fişini söktüm biraz temizledikten sonra yerine taktım ve gösterge çalışmaya başladı ama sadece o gün, ertesi gün kontağı açtığımda yine çalışmadı.
Fişleri temizleyip göstergeleri çalıştırdığım gün epeydir olmayan bir şey daha fark ettim göstergelerin radyo kontrolüde benzin göstergesi gibi epeydir çalışmıyordu. Fişlerle oynadıktan sonra kontağı açtığımda hız göstergesi olması gerektiği gibi titredi ve durdu.
Şimdi ise ne hız göstergesi oynuyor nede benzin göstergesi.( bizimki mazotla çalışıyor ama ağız alışkanlığı işte :).
Arkadaşlar sizce sorun ne olabilir ustanın dediği gibi şamandıramı yoksa basit bir temassızlık mı? Gerçi ben şamandıranın entegresinden de şüpheleniyorum ama Boştan yere şamandıra yı değiştirmek istemiyorum… Teşekkürler.

bence temassızlık var ama servise bir makineye bağlat derim selamlar

Geri