yakıt masrafı hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oceanfoam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oceanfoam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba aracıma 1-2 hafta önce atikerden lpg taktırdım 55 tl' lık gazla 260 km yaptı enson sizce2001 model 1.4 opel corsa için fiyat normalmidir? sanki biraz fazla gibi geldi bana gaz kısma diye birşey varmış biraz daha tasarrufa gidebilirmiyiz yakıtta acaba

yardımcı olacak kımse yokmu arkadaşlar ??

Hiç LPG'li aracım olmadı. Bu konuda deneyim sahibi arkadaşlar neredesiniz?

Sadece fikir vermek için yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın; aynı mesafede şehirdışı yolda 98 model 2.0 aracımla 70-75 TL lik benzin yakarım.

merhaba aracıma 1-2 hafta önce atikerden lpg taktırdım 55 tl' lık gazla 260 km yaptı enson sizce2001 model 1.4 opel corsa için fiyat normalmidir? sanki biraz fazla gibi geldi bana gaz kısma diye birşey varmış biraz daha tasarrufa gidebilirmiyiz yakıtta acaba

Anormal gelmedi bana fakat tam olarak bilmiyorum bende:(Ama uygun gibi geldi bana göre tabi corsaların normal yakma durumu nasıl oda ayrı bir durum..

bence 320 km yaparsa normal.şuan 210 kuruş bunu 180-190 düşmesi lazım sıralıda birde corsa kullanıyorsun astra ve vectradan daha hafif bir araç

Sadece fikir vermek için yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın; aynı mesafede şehirdışı yolda 98 model 2.0 aracımla 70-75 TL lik benzin yakarım.

Savaş abi ne yaptın, bitirdin arkadaşı.

Savaş abi ne yaptın, bitirdin arkadaşı.
15 gün evvel Ankara'dan geldim, yaklaşık değerler; yol 600 km, benzin parası 160 TL. (araçta kış lastikleri olduğu için fazla yaktı bile diyebilirim :D)

merhabalar önce lpg nin litresinikaçtan aldınız o önemli biz adanada 2.04 den alırken istanbul ve ankadara 1.80 lerden alanlar var bence ilk önce onu bir düşünün mesala ben 2.04 den 80 liralık gazla 410 km yapıyorum buda ortalama 20 krş gibi bir rakam bu kıstaslara bakarsanız daha iyi olur kolay gelsin

arkadasım şe.iç ise cok fazla dur kalk yapıyosan bırde bunu soguk havada denedıysen normal ama şeh.dışı ise cok bende 1,2 corsa var atıker marka şehır içi 51 tl lpg ıle 300-330km arası degışıyo ama sehı dısıdaha 15-25 km oynuyo herzaman aynı km yı yapmıyo cunku degışık ıstasyonlardan alıyorum basınç farkı bıraz kullan tekrar bı kalıbrasyon yaptır fark olacaktır benzınden ıyıdır saygılar

Geri