ürünü takan bir süre psikolojik olarak aracın hızlandığını sessizleştiğini sanıp yakıtta da ekonomi yaptığını sanıyor. Lakin sonra hesap kitap derken bide kendi muadili bir araç yolda sapladığı zaman ayılıyor vatandaş ''anaa bu bi işe yaramıo galiba lan'' diyerekten artık vermiş olduğu para verilmiş yada sokağa atılmış bir para oluyor. inanmayın araba farklı bir yakıt beslemesi yada mekanik gelişim, bir tamirat yapılmazsa araçların yakıt ekonomisi yada performansını değiştiremezsiniz. Borunun dışına takılan bir aparat sadece borunun dışına takılı olur başkada bir şey olmaz
edit:
bor power bir çok marka ve modelde işe yarayan bir katkı maddesidir, fakat bazı durumlarda çamurlanma denilen yağda bir katman oluşturuyor araştırıp öyle kullanılmalıdır, zira ben kullanıyorum her hangi bir zararını görmedim, önlem amaçlı kattım o kadar.
edit:
Bor power da durum nedir?
bor power bir çok marka ve modelde işe yarayan bir katkı maddesidir, fakat bazı durumlarda çamurlanma denilen yağda bir katman oluşturuyor araştırıp öyle kullanılmalıdır, zira ben kullanıyorum her hangi bir zararını görmedim, önlem amaçlı kattım o kadar.