- Konuyu Başlatan
Ynt: Yakıt Tasarrufu
Biliyorum bende forumdan okumuştum ama tam hatırlayamamıştım hafızamı bir güncelleyeyim dedim Konforda 1 tırnak düşüş oldu onu da açıkçası ben takmıyorum bugün annemi götürdüm o da sormama rağmen farketmedi bile thnxx
Teşekkür ederim biraz daha araştırıp duruma göre gerekirse daha da arttırmayı düşünüyorum ama öte yandan hiç bir işin de suyunu çıkartmamak gerek şimdilik böyle takılacağım diyelim
Hocam takmayın kafanıza Benim okul şile otoyolunda olduğu için zaten ş.dışı sayılıyor bir de otobanı CC'de 70-80kmh civarı sabitliyorum dancee
Okuldan bir arkadaşımda sizinle aynı araçtan var arkadaş Moda'da oturuyor aşağı yukarı aynı mesafeyi gidiyoruz ve o da 6.7 yakıyor, o bana şaşırıyor ondan az yakmama ben ona şaşırıyorum benden çok yakmasına
Edit: İmzam uygulamayı kullanmayı unuttuğumdan güncel değildir
ray55 link' Alıntı:önlerin 32 arkaların 34 olması konfor için. farklı olmasının sebebi de ön taraf ağır olduğu için..
lastiklerin havasını kullanım kılavuzundaki gibi yüksek değer yaparsan konfor pek bulamazsın.. ama yakıt olarak az yakmanı sağlar..
he bunları nerden biliyorsun diyorsan oda forumdan
Biliyorum bende forumdan okumuştum ama tam hatırlayamamıştım hafızamı bir güncelleyeyim dedim Konforda 1 tırnak düşüş oldu onu da açıkçası ben takmıyorum bugün annemi götürdüm o da sormama rağmen farketmedi bile thnxx
ozgun88 link' Alıntı:çok güzel bi fark 2lt az değil her 100km de bir 7-8tl kardasınız okkk
bende hep ön arka 34 kullanmaya çalışıyorum fakat önlerin ağır olduğu için 32 olmasına pek anlam veremiyorum. aslında ağır olduğu için fazla olması daha mantıklı olmaz mı? ya da sürtünme kuvvetini arttırmak daha seri bi araç mı sunuyor? bu konuda manidar bir fikrim yok malesef.
birde yanılmıyorsam ön max 39, arka max 39 a kadar çıkabiliyoruz fakat bu güvenlik açısından nasıldır? eğer problem yoksa uzun yola çıkarken memlekete denemeyi düşünüyorum. bu konuda bilgi verebilecek arkadaşımız var mı?
Teşekkür ederim biraz daha araştırıp duruma göre gerekirse daha da arttırmayı düşünüyorum ama öte yandan hiç bir işin de suyunu çıkartmamak gerek şimdilik böyle takılacağım diyelim
harunhoca link' Alıntı:Benimki aldım alalı 34 psi, ancak o değerleri sadece uzun yolda sabit hızda görüyorum. Istanbulda bu siralar 10 lt. Civarı 012uhu
Hocam takmayın kafanıza Benim okul şile otoyolunda olduğu için zaten ş.dışı sayılıyor bir de otobanı CC'de 70-80kmh civarı sabitliyorum dancee
turkeril link' Alıntı:Benim 1.3 cdti ş.içi 6.8 idi, dün basınçlara baktım 29-32 arası değişiyor. Hatta milletin şikayet ettiği sertlik falan yoktu yumuşacıktı araba
Hepsini 34 yaptım biraz sertleşti ama dünden beri ekonomiye de dikkat ederek 6.6'ya indirebildim, belki daha da düşecek.
Okuldan bir arkadaşımda sizinle aynı araçtan var arkadaş Moda'da oturuyor aşağı yukarı aynı mesafeyi gidiyoruz ve o da 6.7 yakıyor, o bana şaşırıyor ondan az yakmama ben ona şaşırıyorum benden çok yakmasına
Edit: İmzam uygulamayı kullanmayı unuttuğumdan güncel değildir