yakit tuketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihan1837
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihan1837

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2006 astra h kasa sehirici km 61 krs yakiyor,sizce normalmi.benzin.4.50 krs

Sürüş tarzına trafiğe göre değişir ama 60 kuruş epey fazla makul 40 kuruş civari olmali

Fazla

2016 astra k hb otomatik aracımda şehirler arası 30 krş. şehiriçi şuanda 38-40 krş civarı, (5000 km) , dediğin gibi 60 krş fazla ...

Sizce sorun nerdeyki

Benzin hortumlarıni kontrol ettirin sızıntı olabilir. Bujileri hava filitrelerini de.Kullandığınız yağ bile etkiler yakiti.

2006 astra h kasa sehirici km 61 krs yakiyor,sizce normalmi.benzin.4.50 krs

normalde 60 kr çok gibi. Ancak kullandığınız mesafe çok önemli . Bende 1.6 corolla var genelde 1,5 -2 km lik mesafelerde kullanıyorum, araç 3. vitesi zor görüyor. 12 litre civarında yalıyor. hesapladığımızda 55 kr falan geliyor. Ancak aynı araç uzun yolda 6 litrelere düşüyor. Mesela ist. trafik yoğun olsada uzun mesafe kullanıldığı ve normal seyir hızının 80-100 km/h olduğu için tüketimleri bize göre daha düşük.

Yag castrol buji yeni filitreler yeni.uzunyda 26 krs

O zaman hesabınızda yanlışlık var. Uzun yolda 26 kuruş yakan araç şehir içi 61 kuruş yakmaz.

Ben 1.2 Corsa ile 66 kuruş da gördüm, 23 kuruş da gördüm. Pedala çok yüklendiyseniz, kısa mesafede sık sık dur kalk yaptıysanız bunlar normal. Siz bize gidip geldiğiniz şehir içi güzergah hakkında ve aracı nasıl kullandığınız ile ilgili detaylı bilgi verirseniz normal olup olmadığını söyleyebiliriz.

2.5 V6 opel omega şehir içi 0.32krş. Şehirler arası 0.24krş.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri