Yakitttt!!!!

benim LPG li araçta yol bilgisayarı yok.ama sıralı sistem var.vitesde gaza basmadan inince yakmama olayını LPG de yaptığını bilmiyordum.rölanti ayarında yakıyo sanırım.

benim LPG li araçta yol bilgisayarı yok.ama sıralı sistem var.vitesde gaza basmadan inince yakmama olayını LPG de yaptığını bilmiyordum.rölanti ayarında yakıyo sanırım.

Eniştemde var Sıralı Sistem LPG.viteste olduğu sürece gaz kesince tüketim yapmıyor.Fakat Tek farkı araç çabuk boğuluyor ve hızlı hız kaybedyor benzinli gibi akıcı bir seyir sağlamıyor.

12 litre çok gibi sanki ya 9-10 civarı olması lazım sakin kullanımda

benim gibi staıon wagon kullanıp ta çok yakıyor diyen sayın arkadaşım ben aldığımda 500 lira yakıyordu buna forumdaki herkez şahit.enjektörleri söktürdüm temizlettim bujileri değiştirdim debriyaj balatası ve bilyasını değiştirdim egr valfini söküp temizlediler cabon cleaner yaptılar birazda ben sıkıştırmadan kullandım derken 330 düşürdüm ama şimdi araç hareket halindeyken tekleme yapıyordu ve tekleme yaptığı zaman aşırı tüketim yapıyor yani ateşlemeyi tam yapamadığı için benzini yakmadan dışarı atıordu.bugun ateşlmeme bobinide değiştirdim 30 km yol yaptım bi sorun yok zaten normal olarak 270-300 arası yakıyor biraz bakım yaptır filtreler falan düzelir merak etme

eger bakim yaptirmadiysaniz en kisa surede bakim yaptirmanizi tavsiye ederim. bakimsiz bir arac size yilda yaklsik 500 tl lik bir ek benzin masrafi acar. ( 1 yil 10.000 km yol )

herkese cok teşekkür ediyorum. özellikle ilker abi ve birol abi cok faydalı bılgıler yazmıssınız ben hepsını uygulayacagım ve ınsallah ondan sonra buraya evet ıse yaradı yakıt dustu yazacagım=) ayrıca ilker abi sana bu temızleme ısının ne kadara maloldugunu ve ne zaman yaptırdıgını sorsam ?

Geri