YAMAHA XMAX 250 ABS ALDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nanisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: YAMAHA XMAX 250 ABS ALDIM

faruk4143 link' Alıntı:
Abi hayırlı olsun..ևok güzel maşallah...Kazasız belasız... 13150 TL baya da pahalıymış... T-max'a baktım da bayıldım resmen:D ama 32500 lira :D
sağol faruk yalnız t max tam  bır olum makınası 0-190 arası cok fena astra bıle yetişemez ona  :D

sallierim link' Alıntı:
vay vay vay abi hayırlı olsun canavar :)
oooooooooooo denız sen ne yaptın motor işini alıcam alıcam dedın almadın bana aldırdın  :D ama sende hala bı ıcrat yok 005hihih

CALİBRA BG link' Alıntı:
mustafa nerelerdesın sen yahu bende nerde bu adam dıyorum ankaraya  neden getırmıyorsun motoru bı buluşma yaparız senınle  :)
Abi buralardayım yeni gördüm konuyu, inanırmısın Ankara'da araba kullanmaktan korkuyorum, motorla şahincilerin gazabına uğrarım :) şaka bir yana hanım Ankara'da izin vermiyor. Ben de Nevşehir'de rahatça biniyorum.

CALİBRA BG link' Alıntı:
oooooooooooo denız sen ne yaptın motor işini alıcam alıcam dedın almadın bana aldırdın  :D ama sende hala bı ıcrat yok 005hihih
abi benim motoru almam için yazı beklemem gerekiyor.önce bizimkiler evi değiştirecek sonra ben motor alacam

CALİBRA BG link' Alıntı:
12150 abs sız 13150 abs lı ben de abs modelını aldım

Tesekkur ederim bilgilendirme icin, tekrar hayirli olsun gule gule kullanin..

Telde konusmutuk ama hazır konuyuda acmısın Allah kaza bela vermesın abı secımın dedgım gıbı super oldu sehır ıcı dısı bundan ıyısı samda kayısı ;) ;)

Sinan Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela göstermesin.

Sinan hayırlı olsun, inşallah keyifle kazasız belasız kullan her daim. (:

Geri