Yan ayna kilitle kapanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CotYorA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CotYorA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba,

Aracım 1.4T cosmo. Aracın bütün ayarlarına baktım kitapçığını okudum ama bulamadım. Aracımızda dışardan kilitlendiğinde yan aynaların otomatik kapanması özelliği yok mu? Araç içindeki o soldaki çubuğu aşağıya indirmeden otomatik yapamaz mıydı Opel bunu? Bi yazılıma bakar aslında ya...

Ynt: Yan ayna kilitle kapanması

cotyora link' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Aracım 1.4T cosmo. Aracın bütün ayarlarına baktım kitapçığını okudum ama bulamadım. Aracımızda dışardan kilitlendiğinde yan aynaların otomatik kapanması özelliği yok mu? Araç içindeki o soldaki çubuğu aşağıya indirmeden otomatik yapamaz mıydı Opel bunu? Bi yazılıma bakar aslında ya...

anahtar kumandasında ki kapama tuşuna uzunca basılı tutmayı denediniz mi...?
camlar böyle kapanıyor belki aynalarda cosmoda böyledir...
eğer değilse config araç konfor  ayarlarının ordan bir ayar olabilir ....
tabi bende cosmo olmadığı için tahmin yürütüyorum sadece...!!!

onderak link' Alıntı:
[quote author=cotyora link=topic=1902.msg40228#msg40228 date=1310749546]
Arkadaşlar merhaba,

anahtar kumandasında ki kapama tuşuna uzunca basılı tutmayı denediniz mi...?
camlar böyle kapanıyor belki aynalarda cosmoda böyledir...
eğer değilse config araç konfor  ayarlarının ordan bir ayar olabilir ....
tabi bende cosmo olmadığı için tahmin yürütüyorum sadece...!!!
[/quote]
"
Maalesef olmuyor. ֜rün farklılaştırma amacı ile kırptılar sanırım, "illa isityorsan Insignia al" hesabı. Aslında teknik olarak mümkün, ilgili modüldeki ayarın 0 yerine 1 gibi bir şey olması yeterli olmalı. ֖yle tahmin ediyorum ki o modül de Insignia'dakinin birebir aynısıdır aslında.

Registry tweak gibi bir şey olsa şu arabalarda keşke. :)

ne anladım o zaman katlanabilir aynadan :)
dışardan basınca çalışmayacak olduktan sonra...
kitlemeye basınca çalışması lazım...
madem ki katlanır ayna var dimi ama...????

Aynaların aracı her kilitleyişte kapanma özelliği yok. Sebebini de; sürekli gerekli gereksiz her durumda her kilitlenişte kapandığında burçların çok erken eskidiği ve aynaların yalama olduğu şeklinde açıklıyorlar. Eğer aynaların kapanması gereken durum var ise içeriden kapatabiliyorsunuz ki bence mantıklı bir gerekçe. Tabi anahtara üçüncü bir tuş koyup anahtarda da isteğe bağlı kapatabilme seçeneği sunsalarmış çok daha güzel olurmuş.

eketen link' Alıntı:
Aynaların aracı her kilitleyişte kapanma özelliği yok. Sebebini de; sürekli gerekli gereksiz her durumda her kilitlenişte kapandığında burçların çok erken eskidiği ve aynaların yalama olduğu şeklinde açıklıyorlar. Eğer aynaların kapanması gereken durum var ise içeriden kapatabiliyorsunuz ki bence mantıklı bir gerekçe. Tabi anahtara üçüncü bir tuş koyup anahtarda da isteğe bağlı kapatabilme seçeneği sunsalarmış çok daha güzel olurmuş.

Bence mantıklı bir gerekçe değil açıkçası. İkinci basışta kapanması çözüm olabilirdi bahsettiğiniz soruna... Adamlar bariz yapmak istememiş. Insignia al kardeşim demiş istiyosan...

Arkadaşımın 2001 model BMW 316'sinda da aynı sistem var. İçerideki düğmeden kapanıyor sadece, hatta görünce çok şaşırmıştım 2001 model bir arac neticede... 2001 nere 2011 nereeee , bir sonraki Astra'da ancak görürüz kumandadan kapanmayı..

opel bunu hep yapıyor arkadaşlar başka araçları satabilmek için 1.6t 180hp astra dan manuel vitesi kaldırdı kumandadan ayna kapanmasıda sadece astra da 1.6t 180hp insignia da sadece manuel bizde sadece AT

Geri