Yan ayna kilitle kapanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CotYorA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yan ayna kilitle kapanması

TAMAMEN YAZILIM İLE İLGİLİ SORUN. SERVİS FARKINDA .BELKİ GÜNCELLEME İLE İLERİDE ÇÖZÜLÜR.

matematik55 link' Alıntı:
TAMAMEN YAZILIM İLE İLGİLİ SORUN. SERVİS FARKINDA .BELKİ GÜNCELLEME İLE İLERİDE ÇÖZÜLÜR.

sorun falan değil opel için Bilhassa tercih ettiği bir olay. Çünkü sürekli açılıp kapanan aynaların burçları yalama olup oynamaya başlıyor ve bununla garanti diye uğraşmak istemiyor. Yoksa 35bin liralık araclarda olan sistemi akıl edemeyecek değil.

Insignia opelin araci degilmi onda nasil oluyor peki.

üst segment, daha fazla para ödediğiniz ve bunun karşılığında daha fazla kalite satın aldığınız bir araç. Opel fabrikası değiliz ki insignia ile astra nın ayna burçlarının aynı kalitede olduğunu iddia edip bunda niye yok diyelim. Ona bakarsanız benim aracımın motoru insignia ile aynı ama astra ya şu an chip tuning yok Çünkü insignia ile beyin farkı var. Opel diye illa herşeyi aynı olacak değil.

Zaten sizi anlamis degilim ayna bozulcak diye otomatik olsun istemiyosunuz    Virus gircek diye usb istemiyosunuz.

bulent_tnt link' Alıntı:
Zaten sizi anlamis degilim ayna bozulcak diye otomatik olsun istemiyosunuz     Virus gircek diye usb istemiyosunuz.

Anlamaya da çalışmayın zaten, yorulursunuz boşuna, Hem beni anladığınız için madalya da takmazlar size. Ayna bozulacak diye otomatik olmasını istemiyorum değil sadece bu şekilde daha az servisle, sök tak la uğraşılır, kapatmak istediğinizde de inerken kapatırsınız kapanmıyor değil.

Usb ye gelince yazdıklarımı tekrar tekrar yazacak değilim ևünkü ne kadar anlatsam da benim anlatmaya çalıştığımın değil, kendi anlamak istediğinizin peşinden gideceksiniz.

Cok agrasifsiniz. Geregi yok yanlizca yazdiklariniz diger. Arkadaslarinda dedigi gibi bana mantiksiz geldi ben sadece fikrimi soyledim.  Konusma uslubunuz hos degil.  Onun icin fazla uzatmiyacagim.

bulent_tnt link' Alıntı:
Cok agrasifsiniz. Geregi yok yanlizca yazdiklariniz diger. Arkadaslarinda dedigi gibi bana mantiksiz geldi ben sadece fikrimi soyledim.  Konusma uslubunuz hos degil.  Onun icin fazla uzatmiyacagim.

sayın bülent
agresif değilim  Eğer deseydiniz ki "ben böyle böyle düşünüyorum size katılmıyorum" eyvallah. Ama zaten ile başlayan cümleniz kendi fikrinizi belirtmek değil direkt beni eleştirmek. Belki aşırı tepki göstermişimdir, kusura bakmayın kırdımsa İnsanlık hali olabiliyor   :) 047shakee

Estafurullah  Hatam varsa siz kusura bakmayin.

Geri