Ynt: yan aynalar
Bir de anahtarla kilitleyince kendisi kapanaydı iyiydi battle_Teroriste
Bir de anahtarla kilitleyince kendisi kapanaydı iyiydi battle_Teroriste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
005hihih 2 araba yanyana gecince karsidaki eliyle kivirirken ben dugmeyle kapatinca adamin garip garip bakisi o sesi unutturuyor. 011zaaAydn link' Alıntı:Öok acıklı bir sesi varmış abi kapanırken.
o zaman surekli ac kapa olurdu bence en guzeli insigniadaki gibi.eraytly link' Alıntı:Bir de anahtarla kilitleyince kendisi kapanaydı iyiydi battle_Teroriste
ciddiyim yav dün akşam hafiften denedim ama ulen şimdi elimde kalır dedim zorlamadım. acaba bi püf noktası sağında solunda mandalı filan vardır belki diye zorlamadım. bayaa bildiğin yüklenmelikmiş işte demek kiBÜLENT link' Alıntı:Şaka yapmiyorsunuz degilmi..!
Sıf ayna kapatmaya bukadar takildiysaniz işiniz zor. Kolay gelsin.bethesda link' Alıntı:ciddiyim yav dün akşam hafiften denedim ama ulen şimdi elimde kalır dedim zorlamadım. acaba bi püf noktası sağında solunda mandalı filan vardır belki diye zorlamadım. bayaa bildiğin yüklenmelikmiş işte demek ki
GNSpower link' Alıntı:Arabalarımızın bazı aksesuarları sert erkeklerden hoşlanıyor, bknz: aynalar, arka silecek. (