Yan Cam Alti Krom Cita (Astra H)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

redshare

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,
Arabasinda yan cam alti krom cita kullanan arkadaslar izlenimlerini yazabilirler mi? Araba uzerinde cok guzel bir goruntu olusturdugunu dusundugumden ben de taktirmak istiyorum.
***Sararma, solma gibi uzun vadede goruntu bozuklugu yaratiyor mu?
***Mevcut siyah renk citanin uzerine yapistirilarak mi takilmakta?
***Taktiran arkadaslar fiyatlarini soyleyebilirler mi?

Not: Resimdeki gibi, camin hemen altinda gorunen kaplamadan bahsetmekteyim. (Resimdeki arac Astra degil)

Tesekkur ederim

Ekli dosyalar

• otm635210-22.webp
    otm635210-22.webp
    15.8 KB · Görüntüleme: 84
benim yeni araçta orjinal kapı çıtaları ve kapı kolları krom. çok şık duruyor. astra için 3 hafta önce bi aksesuarcıda görmüştüm komple krom kaplama seti 70 liraydı.

45 ytl ye aldım 2 gün önce.. krom çıta , sonuçta sararsa solsa cıkartır atarsınız ama pek sanmıyorum uzun ömürlü olur..

bir tavsiyem olucak eliniz yatkınsa montajı siz yapın..

ankarada nerden bulabilirz bu çıtaları ,birde yeni corsaya göre olanaı varmı ?

başkent oto sanayideki aksesuarcılarda mevcut, ist. yolunda şaşmaz kavşağından batıkent tarafına sağa dönünce ilerde sağda birkaçtane aksesuarcı var mesela.

ankarada nerden bulabilirz bu çıtaları ,birde yeni corsaya göre olanaı varmı ?

bknz benim araç :)

var tabiki.
uygulama konusunda biraz titizlik gerekbiliyor.mesela plastik aksamı temiz ve alkollü bir bezle silmek.sonrasında ince çift taraflı 3M bant ile krom kaplamaya yapıştırıyoruz.dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta hangi çıtanın hangi kapıya takılacağını iyice kontrol etmektir.sıcak havayla yapıştırmanında faydası oluyor tabiki.sonra yapışmasını bekliyor ve su değdirmemeye çalışıyoruz.sanırım kış kullanımında dikkatli olsak yeterli.kalitesine göre yıpranma,solma,aşınma v.b durumlar olabilir.

adaşım fotolar ne oldu ya?acayip merak ediyorum valla:)

abicim çekecem de haftasonu anca, haftaiçi iş güç derken fotoya zaman kalmıyo, belki bu akşam çekerim olmazsa eve gidince makinayı alıp, konu alakasız oldu gerçi ama :) (200 km yaptım 1/8 depoyla ortalamam 5.0 lt/100 kmh :D )

benmki orijinal ve bir sorun yok paslanmaya yönelik. ve çok şık duruyor bence taktırırsan güzel olur.

benmki orijinal ve bir sorun yok paslanmaya yönelik. ve çok şık duruyor bence taktırırsan güzel olur.

Evet, haklisiniz. Zaten isin dogrusu su ki sizin signuture'inizdaki fotografta dikkatimi cekti ilk olarak bu krom cita. Massallah diyeyim, nazar deymesin.

Krom kapi koluda mi taktirsam acaba diyorum, o hic aklimdan gecmemisti ve arabanin orjinalligiyle oynamak istemiyorum bir yandan. Krom kapi kolu bariz sekilde orjinal fabrikasyon disi bir aparat olacak cunku...

Geri