Yan Cam Alti Krom Cita (Astra H)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence krom kapı kollarının modası geçeli çok oldu gereği yok çıta olsa yeter gibi..

bence krom kapı kollarının modası geçeli çok oldu gereği yok çıta olsa yeter gibi..
Evet haklisiniz..
Bir de sizin arabada koruma citalarinin altinda ve camurlugun devaminda baska bir krom cita daha gormekteyim. Inca ama SIK ayrintilar bunlar bence. Daha once gormedim onlardan, nasil temin ettiniz?

Ayrica bir de on havalandirma izgarasi ustunde de var yanlis gormuyorsam degil mi? Sonradan mi taktirdiniz, yoksa COSMO falan da arac fabrikasyon mu cikti?

Tesekkurler

arabam elegance ama onunla bi ilgisi yok o gördüğünüz diğer ayrıntıları kendim yaptım:) sanayiden yapışkanlı nikelaj aldım en incesinden ve kendim uyguladım sonuç bu:)

arabam elegance ama onunla bi ilgisi yok o gördüğünüz diğer ayrıntıları kendim yaptım:) sanayiden yapışkanlı nikelaj aldım en incesinden ve kendim uyguladım sonuç bu:)
Allah nazarlardan saklasin..
Emeginize saglik, cok yakismis, emin olabilirsiniz...

sararma solma yok 40 ytl ye mi ne almıştım 2 sebne filan oldu ankara'da finespeed den aldım ;)

Tavsiyeleriniz sonunda aldim ve taktim

Bugun gittim oto-sanayide aksesuarciya ve OMSA marka krom citalari aldim. Gectim arabanin basina ilk once aseton ile guzel bir temizledim yapistirilacak yuzeyi. Zaten sol-sag diye belirtilmis citalarin uzerinde. Yapistirmakta hic sikinti cekilmiyor.

Uzun lafin kisasi 50 YTL ye kendiniz takabilirsiniz, benim yaptigim gibi.
Yorumlarini paylasan arkaslara cok tesekkur ediyorum.

Var

Oncesinde ve sonrasinda cekmistim.
Ayni acilardan olanlarindan 3 tane koydum. 1'i oncesindeki, 2'si sonrasindaki.

Ekli dosyalar

• DSC00675.webp
    DSC00675.webp
    47.3 KB · Görüntüleme: 25
  • DSC00683.webp
    DSC00683.webp
    47.8 KB · Görüntüleme: 23
  • DSC00684.webp
    DSC00684.webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 22
güzel olmuş güle güle kullanın birde kapı direğini siyah yaparsanız cam filmiylede uyumlu olur ;) :good:

Geri