yan cam rüzgarlıgı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaws35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jaws35

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Siteyi ziyaret et
arabama cam ruzgarlığı taktırmak istıyorum goruntu bakımından hosgorunur mu
arabam gümüş gri orjınaldir
sıyah cam ruzgarlıgı taksam hos gorunurmu sızce

taksici gibi durur usta aslında yararlı bişe ama

bildiğim kadarıyla cam rüzgarlığı,cam fitili ile kapı çıtası arasına geçirilerek takılıyor.buda camın fitilini şıkıştırıyor ve camın aşağı yukarı hareketini zorlaştırıyor.manuel camlar neyse de elk.camlarda sorun olabilir kanısındayım.

göruntu acısından güzel olabilecegini düsündum ama.....

bildiğim kadarıyla cam rüzgarlığı,cam fitili ile kapı çıtası arasına geçirilerek takılıyor.buda camın fitilini şıkıştırıyor ve camın aşağı yukarı hareketini zorlaştırıyor.manuel camlar neyse de elk.camlarda sorun olabilir kanısındayım.

her arabada bu şekilde montaj yapılmıyor. bazı arabalarda silikon ile direk kapı cıtasının üstüne yapıştırılıyor.

yeni montajların tamamı yapışıtrma diye biliyorum.. sorun yok. gözüne hoş gelen takabilir ama ben sıcak bakmıyorum..

yağmurlu havalarda içeride sigara içildiğinde, havalandırma gerektiğinde kötü havayı dışarıya atıyor..cama aralandığında rüzgar rahatsız etmiyor..yapıştırılarak monte ediliyor..görüntü amaçlı takma bence görüntüyü bozuyor

ama böyle bi aracım olsa bu yan cam rüzgarlığını kesin takardım

resim921.jpg

Valla ben aldım aracıma hoşumada gitti siyah ve gayet hoş duruyo en azından sigara içerken içeride çamı biraz araladığımda duman hemen çıkıyo..Görüntüde de güzel durduğu kanısındayım..İsterseniz yarın bi foto çeker koyarım...

Geri