Aracımla ilk kaza mı yapmış bulunuyorum , ortaköyde otorparka girerken sağ arka kapının altındaki marşpiyeli kaldırıma sürttüm , malesef boydan boya 10 cm kadar bir göçük oluştu.şimdi tabi bunu düzelttirmek istiyorum , sizce nasıl bir yol izlemeleyim ? Göçük çok rahatsız edici değil hatta bakınca belli bile olmuyor , biraz eğilince fark ediliyor . şimdi kafamda 3 sorum var ;
1. olarak ; tamir ettirmeden direk yan marşpiyel mi taktırayım ( tabiki araca sadece yan marşpiyel taktırmayacağım body kit halinde)
2. olarak ; kaskom allianz ,kaskomla hasar kaydı tutmadan mini onarım yaptırabilir miyim ?
3. olarak ; arkadaşlarım çok önemli olmadığını söyledi , nazar boncuğu olarak kalsın dediler ama benim içim rahat etmeyecek , öte yandan da aracı boyatmaya gönlüm hiç elvermeyecek
sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.
1. olarak ; tamir ettirmeden direk yan marşpiyel mi taktırayım ( tabiki araca sadece yan marşpiyel taktırmayacağım body kit halinde)
2. olarak ; kaskom allianz ,kaskomla hasar kaydı tutmadan mini onarım yaptırabilir miyim ?
3. olarak ; arkadaşlarım çok önemli olmadığını söyledi , nazar boncuğu olarak kalsın dediler ama benim içim rahat etmeyecek , öte yandan da aracı boyatmaya gönlüm hiç elvermeyecek
sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.