- Konuyu Başlatan
Ynt: yan marşpiyel sürtünmesi
Bende sanırım kit taktıracağımfirstemperor link' Alıntı:Aynı sorun bende de var aynı yerde aynı sebepten. Önceleri çok takiyordum şimdi aklıma bile gelmiyor, ben ilerde marspiyer taktirmayi düşünüyorum
Teşekkür ederim abi , aslında kit yaptırmayacaktım makyajlı kasanın ön lip ini beğenmiyorum , sadece spoiler ve difüzör sonrasında çift egzoz yaptırcaktım (senin gibi kısacası ) fakat bu olay yüzünden komple kit yaptırmak zorunda kalacağım sanırım :/MeRt link' Alıntı:Geçmiş olsun Erel.
Eğer ''ben zaten body kit yaptıracaktım'' diyorsan bundan daha güzel bir fırsat olamaz.
Esasında dediğin gibi çok göze de batmıyor ama ''benim gözüm hep oraya gider, sıkıntı olur'' dersen yeni bir marşpiyel bu işi çözer. greatt
Teşekkür ederim .Aydn link' Alıntı:Bence nazarlik olsun. Allah beterinden korusun.
Teşekkür ederim abi . Karşılama ihtimalim var ama aracı boyatma kısmı canımı sıkıyor , işin özü aracı satarken böyle satmakta boyalı satmakta can sıkıcı . Bunun sonu beni body kit paklayacak gibi gözüküyorburakkarsli link' Alıntı:Erel geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın.
Arkadaşlar cevapları vermiş bile zaten, body kit için bulunmaz fırsat hakikaten Orijinalliğe dokunmayım dersen de karşılanma ihtimali varsa mini onarım veya kaskoyu hiç karıştırmadan cepten. Bu kadar belli olmayan bir sıkıntı için kaskoyu delme derim ben.