yan marşpiyel sürtünmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VIII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yan marşpiyel sürtünmesi

firstemperor link' Alıntı:
Aynı sorun bende de var aynı yerde aynı sebepten. ֖nceleri çok takiyordum şimdi aklıma bile gelmiyor, ben ilerde marspiyer taktirmayi düşünüyorum
Bende sanırım kit taktıracağım :(

MeRt link' Alıntı:
Geçmiş olsun Erel.  :(
Eğer ''ben zaten body kit yaptıracaktım'' diyorsan bundan daha güzel bir fırsat olamaz.  :)
Esasında dediğin gibi çok göze de batmıyor ama ''benim gözüm hep oraya gider, sıkıntı olur'' dersen yeni bir marşpiyel bu işi çözer.  greatt
Teşekkür ederim abi  , aslında kit yaptırmayacaktım makyajlı kasanın ön lip ini beğenmiyorum , sadece spoiler ve difüzör sonrasında çift egzoz yaptırcaktım (senin gibi kısacası :D ) fakat bu olay yüzünden komple kit yaptırmak zorunda kalacağım sanırım :/
Aydn link' Alıntı:
Bence nazarlik olsun. Allah beterinden korusun.
Teşekkür ederim .
burakkarsli link' Alıntı:
Erel geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın.

Arkadaşlar cevapları vermiş bile zaten, body kit için bulunmaz fırsat hakikaten :) Orijinalliğe dokunmayım dersen de karşılanma ihtimali varsa mini onarım veya kaskoyu hiç karıştırmadan cepten. Bu kadar belli olmayan bir sıkıntı için kaskoyu delme derim ben.
Teşekkür ederim abi . Karşılama ihtimalim var ama aracı boyatma kısmı canımı sıkıyor , işin özü aracı satarken böyle satmakta boyalı satmakta can sıkıcı . Bunun sonu beni body kit paklayacak gibi gözüküyor :(

Erel geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Yani bu hasar yüzünden bodykit yaptırmak zorundasın artık arabaya, başka türlü kurtaramaz. Yani ben şahsen çok üzüldüm bodykit yaptırmak zorunda olmana. ((:

Şaka bir yana bodykit için çok iyi bir bahane ama dokunmazsan da hiçbir sıkıntı çıkartmaz sana. Arabanın yanında yerlerde sürünmediğin sürecede aklına gelmeyecektir bir süre sonra. ((:

geçmiş olsun ,bence de hiç dokunmayın çok kısa sürede orayı unutursunuz bile.

Ben de büyük bir şey sanmıştım. Küçücükmüş :) Erel Bey buna hiç bir şey yaptırmayın kalsın öyle :)

GNSpower link' Alıntı:
Erel geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Yani bu hasar yüzünden bodykit yaptırmak zorundasın artık arabaya, başka türlü kurtaramaz. Yani ben şahsen çok üzüldüm bodykit yaptırmak zorunda olmana. ((:

Şaka bir yana bodykit için çok iyi bir bahane ama dokunmazsan da hiçbir sıkıntı çıkartmaz sana. Arabanın yanında yerlerde sürünmediğin sürecede aklına gelmeyecektir bir süre sonra. ((:

Teşekkür ederim abi , beni baya güldürdü bu espirili yaklaşımın :D:D:D

ulas79 link' Alıntı:
geçmiş olsun ,bence de hiç dokunmayın çok kısa sürede orayı unutursunuz bile.
Teşekkür ederim abi

mucahitduran link' Alıntı:
Ben de büyük bir şey sanmıştım. Küçücükmüş :) Erel Bey buna hiç bir şey yaptırmayın kalsın öyle :)
Gönlüm el vermiyor işte :D teşekkür ederim bu arada tekrardan :)

VIII link' Alıntı:
Gönlüm el vermiyor işte :D teşekkür ederim bu arada tekrardan :)

Hiç elleme bencede . Bende onun biraz daha derin hali var. Önceki sahibinden kalma. Bir rötüş boyası yapıp bırakacam öyle kalsın.

zinarturgut link' Alıntı:
Hiç elleme bencede . Bende onun biraz daha derin hali var. Önceki sahibinden kalma. Bir rötüş boyası yapıp bırakacam öyle kalsın.
Teşekkürler fikriniz için :)

Fiber marsbiyer yaptiracaksaniz ilerde devami tampon badykit olarak gelir.
Bence mini onarimdan tamir ettirin.

Geri