Yan Sanayimi orjinalmi yardım?

çıkmacıyla görüştüm istanbulda orjinaline 170 ytl dedi çiftine temiz falan dedide bakıcam resimlerine ama beni yanıltan fiyat uçurumu oldu tanesi 50 ytl ne demek 180 ytl ne demek boyamayı düşünmüyorum çünkü içi pert durumda farların su almış bişiler olmuş camda kabarık izleri geçiyor yanık gibi izler kalmış ayrıca üstteki parlayan bölüm solmuş sararmış hafif o yuzden komple değiştirmek gerekcek

bilge kavaf yauv mesaj kutun dolmuş cvp yazamadımD. burdan yazim bari ben yan sanayi taktırdım yeliz ablanın dediği arteb marka olandan:D bi sorun yaşamadık ama orjinalleri çok pahalı yani bizm aldığımız fiyatı hatırlamıyorum ama sahiden pahalıydı orjinalleri :D orjinal alacağına biraz daaha para ver black magic al :D ama söliyim bi sorun çıkarmadı artebler şuan maşşalah sapasağlamlar ben orjinale çok para vermezdim yerinde olsam bu arada yeliz abla artebler niye iyi deil nası sorun çıkartıyolar önceden bilgilenmekte fayda var başımıza kötü şeyler gelmesin:D

valla memnunum diyosan samet abi hafta içi gider taktırırım çiftini 100 ytl ye orjinale 460 milyon dedi başım döndü resmen parçacıda böle bi 10 saniye takıldım kaldım :D

valla öncelikle bana abi deme ya:D fark yok aramızda:D sonra farlara gelirsek çok memnunum bi eksisini görmedm herhangi bi su alma olayı olmadı kar gördü sel gördü :D sapa sağlam ayrıca ben xenon kullanıyorum farların ayarlı olması önemli hiç bi sorun yok ayarlanmasındada oldukça simetrik ışık veriyorlar ben olsam yan sanayi alırdım ama benmkinin markası arteb onuda söylüyüm:D

tamam adama sorayım o markadansa hafta içi karneyi almadan önce gidip taktırayım karne gelir şimdi 1 falan gelirse babam yola diker beni astraylada üstümden geçer :D:D

460liraya orjianl far yerine fk far alınır bide mercekleri valeo ile değiştirilir

benim aracın eski farlardan biri orjianlinden hella idi digeri çatlayınca castellomu neydi unuttum öle bi far takıldı reflektörü beyaz plastik üstüne krom renk boya atılmıs boyası attı gitti hiç aydınlatmıyodu

ama hella metal reflektördü iyidi :)

junyan sordum engel far 420 ytl alman malı varmıs garantılı 550 ytl :eek:

Geri