Ynt: Yanlış yakıt
Gecmis olsun umarim en kisa zaman da sorun halledilir ...
Gecmis olsun umarim en kisa zaman da sorun halledilir ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gogoank link' Alıntı:Deponuzun resmini paylaşabilir misiniz ? Ben benzinlikte özellikle denedim, dizel pompalar benzinli aracımın yuvasından içeri girmiyor.
ze623 link' Alıntı:geçmiş olsun dün akşamda bizim arkadaşın başına kötü bir olay geldi.shellden benzin almış hava -9 derece.pompanın olduğu yerden(markete gitmeden)cam suyu ve shell energy içeceği almış.buraya kadar herşey normal.energy içeceğini yakıt katkısı sanıp depoya dökmüş.sabah farketmiş araba çalışmıyor servise çekiciyle gidecek.pompacı dese ki abi bu içecek adam yanlış yapmayacak yada energy içeceğini markette sat.inşallah çok masraf açmaz.ama anlamadığım benzin istasyonuyla evi arası 2 km nasıl gitti?aman arkadaşlar dikkat edelim
Bireysel kullanıcılar yararlanabiliyor mu? Örneğin taşıt tanıma sisteminden bireysel kullanıcılar yakın zamana kadar faydalanamıyordu. Aslında taşıt tanıma sistemi bence pratik bir çözüm, plaka yazmadan chip ile aracı tanımak ve direk yakıt alabilmek güzel olurdu.Cosmo link' Alıntı:ben yıllardir araçlarimda opet otobilim kullaniyorum. Manyetik ufak bir anahtarlik. Isbankasi kredi kartima tanimladim. Pompaya gelince pompacinin elindeki KEY yerine bendekini okutuyor. Pompaya plaka yazma derdi yok. Araçtan inip ödeme yapmaya gidip sira bekleme derdi yok. Direk olarak kredi kartindan düşüyor. Anahtarliğa tanımladığınız yakıt dışında başka bir yakıt da vermiyor.