yapim asamasinda

kazasız belasız cezasız günlerde kullanmayı nasip etsin allah yanlız yeşil renk berbat bir secim olmuş çok sırıtıyor kırmızı yap yada beyazda olabilir bu iki renkte aracı daha hoş gösterir ama önceliğin kırmızı olsun

merhaba bu jantların adı nedır nasıl bulabılırım bende.. bu arada cok yakısmıs gule gule kullanın

TFT marka olması lazım 5 bıjon 5*112 öyle hatırlıyorum

kazasız belasız maşallah bu arada yeşil senin seçimin mi yoksa arkadaşların mı söyledi :D aynı hatayı bende yaptımda arkadaş zoruyla :D

Bu araba bugun maslak oto sanayısı gırısının onundekı kavsakdan döndü sanırsam buydu ses sıstemıde var gumbur gumbur gıdıyordu :)

eren cok dikkatlisin bendim yesil arkadaslarin secimi jantlar rc marka reklammi olur bilmiyorum ama kocamustafapasada bp karsisinda ufak bir dukkanda buldum

eren cok dikkatlisin bendim yesil arkadaslarin secimi jantlar rc marka reklammi olur bilmiyorum ama kocamustafapasada bp karsisinda ufak bir dukkanda buldum

Sabah opelım netde gormusdum arabanın resımlerını ögle vaktıne dogru alt gecıtte pılavcıdaydım bass sesını duyunca bakdım plaka up aklıma geldı dırek :)

sabah saatlerınde gene gordum aynı mekanda :D

Geri