- Konuyu Başlatan
Ynt: yapın yada yaptırın
bence bulunduğunuz ildeki servise gidin durumu anlatın kesınlikle haberleri vardır ve onlarda takar diye düşünuyorum. bu arada herkesın kesinlikle yaptırması taraftarıyım aracım bu uygulamadan sonra çok daha şık gösterişli oldu
air bage arıza vermesi olanaksız sadece direksiyonun krom gibi olan kısmın arasında led var. o sitedeki üründe kablo falan vardı o yuzden olamaz dedim. servisin nasıl taktığına gelirsek. aslında şöyle bi durum var serviste çalışan satış danışmanım söyledi led yapalım diye tamam dedim. sonra beni tekrar aradı abi elimde led kalmamış çarşıya gittiğimde alıyım dedi . ertesi gün aradı ledi aldım gel takalım dedi. gittim aracı servis bölümüne götürdü aracı getirdiğinde herşey takılmıştı borcum ne diye sordum abi sadece 10 lira led parası versen yeter dedi.tff2525 link' Alıntı:Oki 58 nick ki arkadaşım o sitedeki ürün olamaz demişsin bu kadar ucuz değildir diye .fakat servis bunu o zaman 10 tl ye nasıl yapıyor
bence bulunduğunuz ildeki servise gidin durumu anlatın kesınlikle haberleri vardır ve onlarda takar diye düşünuyorum. bu arada herkesın kesinlikle yaptırması taraftarıyım aracım bu uygulamadan sonra çok daha şık gösterişli oldu