Yapıştırıcı Kokusu Nasıl Çıkar??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thskt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar biliyorsunuz aracıma bi pandizot yaptırdım. Onu yapan arkadaş ne maddesi kullandı ise arabadan kokusu çıkmıyor. Sürekli havalandırıyorum. Parfüm sıkıyorum fakat çare yok. 1 hafta oldu halen çıkmıyor. Aracıma kimse binemez oldu.

Bende işe gelirken sanki bali çekmiş gibi oluyorum :)

Ya bi çare, ya da hediye edecem birine :D

yokmu bilen :D

evde kötü koku olunca ocakta kuru nane kavururuz kokuyu alır yada sirke kaynatırız ama yapıştırıcı ağır bi koku
oust parfümler var kokuyu bastırmak yerine yok ediyor
başkada aklıma bişey gelmiyor

YUMOS COMFORT SPRING kesinlikle tavsiye ederim. fakat dikkat etmeniz gereken bir şey var günde en fazla 2 defa, 3 fıs fıs sıkın, biraz fazla alkollu kafayı bulabilirsiniz. 2 veya 3 gün içinde kokuyu gideriyor. Arabamda kullanıyorum.

pr_01_12452_max.gif

buyuk marketlerde var febrez dıye yanlış hatırlamıyosam kötu kokuları yok edıyor

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bence bunlar sadece kokuyu o anlık yoketmet için.Kokuyu tamamen yok etmeye yönelik çözümler yok mu?

alkol bali derken kaza yapmayin :))

alkol bali derken kaza yapmayin :))
Evet bazen yanımdaki arabayı farketmediğim oluyor. Işık yanınca da haberim olmuyor bazen. Sarhoş gibi oldum yha!

Bu koku olmadan yaşayamıyorum artıkkkkk :D

Mal bulun bana :D

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bence bunlar sadece kokuyu o anlık yoketmet için.Kokuyu tamamen yok etmeye yönelik çözümler yok mu?
o dedıgım maddeye bak bırde buyuk marketlere sor alışverış merkezlerınde kokuyu yok eden temızlık urunlerı bulabılırsın

Evet bazen yanımdaki arabayı farketmediğim oluyor. Işık yanınca da haberim olmuyor bazen. Sarhoş gibi oldum yha!

Bu koku olmadan yaşayamıyorum artıkkkkk :D

Mal bulun bana :D

Kokuyu zamanla gideriyor. Benim araçta böcek ilacı kokuyordu hep kafam tirilyon gezerdim. Hatta bazen oturup arkadaşlarla konuşurken sen ilaçlama yaptın bugün belli oluyor diye dalga geçerlerdi benimle şuan bagaja günlük sıkıyorum hiç bir koku yok

Geri