Yapıştırıcı Kokusu Nasıl Çıkar??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
balık kızarttıktan sora limon yakarız biz.
acaba faydası olurmu:D

Arkadaşlar çok güzel fikirler bunlar. Ama işe yaramaz bence.
En azından benim işime yaramaz.

Ama ev hanımları buraya bi göz atsın bence. Süper fikirler çıkıyo :D

ibrahim keşke hediye edecem demeseydin burdan kolay çözüm çıkmaz:)

bak haklısın forum belki de ondan bana böyle cevaplar veriyor :D Bari şimdiden hediye listesi hazırlayım :D :D

ernet kullanın :D

senin pandizotu gördüm. kullanılan malzeme polyesterdir. bende aynı şekil pandizot yaptım ve aynı şekilde aracın içinde koku oldu ama zamanla koku azaldı. kanımca pandizotu yaparken tam maddeyi tam kurutmadan kumaşı çektiler.sana tavsiyem arabadan çıkart bi kaç gün balkonda havalandır. sorun çözülecektir.

YUMOS COMFORT SPRING kesinlikle tavsiye ederim. fakat dikkat etmeniz gereken bir şey var günde en fazla 2 defa, 3 fıs fıs sıkın, biraz fazla alkollu kafayı bulabilirsiniz. 2 veya 3 gün içinde kokuyu gideriyor. Arabamda kullanıyorum.

pr_01_12452_max.gif

ne tesadüf bende aynisindan kullaniyorum.burda yok Türkiyeden getirdim.:D

usta arkasında soyledıgı gıbı bence aracından 1 haftalıgına cıkar dısarda dursun kurusun kokusunu atsın daha sonra tak yerıne baska caresı yok cunku..

zaten bugun dikkatimi çekti koku bayağı azaldı. (yada ben alıştım.)
artık arkadaşlar da bende kafa 1 milyon gezmeye alıştık galiba. kimsenin sesi çıkmıyo :D

ne tesadüf bende aynisindan kullaniyorum.burda yok Türkiyeden getirdim.:D

Süper bişi bu ben tüm markaları kullandım hiç biri bu kadar az fıslatma ile bu kadar kısa süre kokuyu yok etmiyor. Fazla sıkarsakta geniz meniz kalmıyor :)

Geri