yarDDIMMM çelık jant 17 veya 18 arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergekrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
215 45 R17 lastik fiyatlarini bilmiyorum. Bu jantlara bu lastik uyuyor.

lastıkle bırlıkte jantalr ıcın 1400 dedınız lastıklerde 800 fılan tutarmı malıyetı 2 mılyara gelırmı bana

lastıkle bırlıkte jantalr ıcın 1400 dedınız lastıklerde 800 fılan tutarmı malıyetı 2 mılyara gelırmı bana

Fiyat lastiksizdi 1400 lira, lastiklerle birlikte 2000 i bulur tabii, cikan jatlarinizi satarsaniz lastikle birlikte 600 TL civari ediyor. Iste size o fiyata gelir. Bende lastik petlas var tek fiyat 125 e almistim 16" leri. 17 icin fiyat bilmiorum ama o fiyata yaki olur.

Birde tigralarda kullanilan 17" turbolar var onlarda opelin orjinal 4 bijon olarak urettigi jantlar. Bilginize. Ancak TR de hic gormedim o jantlardan.:cool:

ben suan aracımın ustundekılerı yanı 600 tl cıvarında yapıyor dıyorsunuz degılmı ya sey konusunu pekı nasıl halledebılıırız o konuda bır yardımcı olursanız mesafe sehır arasını

Ben bilmiyorum sadece arkadasi taniyorum "ynsak" nicki pm atin yardimci olur gibi geliyor. Opel yetkili servisi zaten :D

cok tesekkur ederım sagolasın bu bendekı jantları kaca verırız forumdan

yani o civarda fiyati var, 4 bijon cikma orjinal rahat satilir bence.

hele su seyı bır alma konusunda getırtme konusunda emın olalımda sonrasındaburadn yardımınızla satarız

Geri