yardım arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
murty' Alıntı:
kardeş bişey daha sorcam benim hava devimetresinde bi sorun vardı ondan olabilirmi.bide bu sorunun bi zararı olurmu böle binsem olurmu yani...

öncelikle sorununun kaynağı hava debimetresinden kaynaklanıyor olabilir.fakat genelde sıkça görülen arıza rolanti sensörü arızalanıyor.tabii başka sorunlarda olabilir ama en sık rastlanılanı rolanti sensörü.tabi debimetredende olabilir.

zararı olurmu arabaya böle binsem.daha büyük masraflar açarmı başıma...

arkadaşlar bi yardım edin ya zararı olurmu arabaya birisi cvp versin...

arkadaşlar arabam artık 4bin devir geçmeyi felan dinlemiyo sürekli ara gazı veriyo devir 1000-2000 arası oynuyo yardım lütfen

Sadece debimetre yada rölanti sensöründe ise gercekten sorun, servise gidene kadar idare edebilir diye düşünüyorum ama risk almamak lazım.Eger tahminlerden farklı bir arızası varsa, sorun da büyüyebilir.o yüzden fazla ihmal etmeden bir servise gidip tech2 ye baglatmanda fayda var.

ya cumartesi günü bağlattım tech2 de bişey çıkmadı.debimetre bile çıkmadı anlamadım.lpg taktırdıktan sonra debimetre geçebilir demişti servistekiler lpg taktırdıktan sonra bişey çıkmadı yani arıza gözükmüyo.sorun ne olabilir.rölanti sensörü olsa ozaman çıkmazmıydı???

kardeş kelebek bogazı temızlenmelı rolantı ayarlayacı ve debımetre kontol edılmeli. debımetreden olur buyuk bı ıhtımalki. çogu zaman debımetre arızasını makına göstermez

Geri