YARDIM:Astra classic 1.4 twinport..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bbs_one
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben değilde sizin unuttugunuz muhakkak

TÜRKÇE büyük yazılır.

arkadaş 1.4 arac almak istiyorum diyor.Yani olumlu olumsuz eleştirileri bekliyor;).

araç alıcam ne alıyım demiyor...

Arkadaşlar,polemiklerden uzak duralım lütfen !

dostum ben 1.4 classıc,te kullandım ama arabam 1.6 comfort,arasında büyük fark yok ama burdaki pek çok arkadaşında kabul edeceği gibi 1.4 ile 1.6 arasında pek yakıt farkı yok ama 1.6 nın sürüş keyfi tabiiki daha iyi enazından fazla bağırtmazsın aracı 1.4,te hele klimada açarsan aracın zaman zaman bayılır yokuşlarda bayırlarda pedala daha bir yüklenmen gerekir arada çok bir fiyat farkı yok zaten 2,inci bir avantajı ise 1.6,nın aracı satarken 1.4,e göre piyasası daha iyidir model yüksek olsun fiyat maximum 18.000 diyorsunki iş burda karışıyor işte ya 2003 comfort(düşürebilirsen2004) alırsın yada daha donanımlı ama biraz daha düşük model cd,edition tercih edilebilir..

Ergin abi yazın için çok teşekkürler bu arada linkine baktım maşallah araban çok güzel hayırlı olsun. haklısın söylediklerinde ben biraz tok alıcı derler ya onlardanım bahsettiğim 1.4 - 2006 mod. fiyatı uygun ve modeli yüksek olduğu için almak istiyorum yani özel bir anlamı yada illada o araba olcak diye bir şartım yok. zaten dün akşam araca bakmaya gittim biraz gecikmişim olmadı göremedim bugun yada yarın bakıcam eğer sizlerin tavsiye edeceğiniz 2003-2004-2005 varsa 1.6 da bakabilirim bu önerilerden sonra bakmaya araştırmaya başladım bile desem yeridir saygılarımla

dediğim gibi fiyat olarakta yakıt olarakta çok büyük fark yok,çok bilinen 2-3 tane ikinci el sitelerinden veya pazar günleri başta altunizade açık pazar(temiz araçlar geliyor) olmak üzere diğer pazarlardan düşeş yakalayabilirsin ama geç gitme iyi ve ucuz arabalar erkenden kapatılıyor umarım gönlümdeki arabayı bulur opelci olmanın ayrıcalığını yaşarsın..

ben 1.6 da klimayı açınca yığıyo arabayı ki 1.4 te iyice mayıştırır direk 1.6 hatta sıfır da alma gerek yok git 2. el düşük klometreli bi tane al çünkü sıfır astra classicleri soyup soğana çevirmişler

ben 1.6 da klimayı açınca yığıyo arabayı ki 1.4 te iyice mayıştırır direk 1.6 hatta sıfır da alma gerek yok git 2. el düşük klometreli bi tane al çünkü sıfır astra classicleri soyup soğana çevirmişler
anlamadım ne eksikmiş yeni clasicler de ?(ekimde üretimi bitecekmiş zaten seven varsa şimdiden alsın abi)

m@honi arkadaşım 1,4 / 2006 modeldi benim sorum..
önerin için sağol zaten öyle düşünüyorum. 1,6 bütcemi zorluyor, 2002-2003 modeli bile 19-20000 civarında..

Geri