hava filitresi zaten 1 hp anca katar chipde standart beygirine ilave olarak %8 veya %9 belki katar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
95 nasıl çıkıo yaw senin beygirler zamanla çogaltı heralde
aracın Z motorsa chip yada programlama uygulaması Türkiye'de yok malesef
hava filtresindende pek bi şey bekleme
sıcak havayı motora çekmesiyle alakalı olarak konumlandırılması çok önemli aksi taktirde bi şey kazanamassın yada hepten hantallaşır aracın
dolayısıyla atmosferik olarak 10-15 hp almak ciddi bi emek ciddi bi maddi külfet demek o kadar kolay değil yani
ben 1400 cc bi araç için böle bi masrafa girme derim
sen bilirsin tabi keyif senin
fiyat - performans karşılaştır değerse uygula ...
düşünmüyorum vazgectım arkadasım,ya satarım buyuk motorlu arac alırım,yada dokunmam,1.4 arabaya pek bısey yapılamayacagını anladım...saolun yorumlarınız ıcın arkadaslar..Kazasız belasız surusler...
Bencede vazgec abi 1.4 corsa n war pasalar gibi napcan chip falan hiz istiyosan alcan bi Fsi onla istedigin gibi oyna ama 1.4 corsa na bisey yapma temiz temiz sehir ici dolas cicek gibi araba Nazar degmesin
bertoneler i bilmem ama GSİ larda oksijen sensoru ve 60bin de bir de krank mili sensoru yiyoreyvallah kardes saol...yıllık bakım zamanı yavas yavas gelıyo,ben en ıyısı sadece yıllık bakımın yaptırıyım..oynamıyım arabayla bu arada bu astra bertoneler cok hosuma gıdıyo..nasıl araba onlar?var mı kronık sorunu fılan?var mı bılen?