Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi motor sizdeki 307 bunu bilmeden nasıl performans karsılaştırması yapılabilir ki.Eğer 1.4 hdi 75 bg ise astra cdti üstünden atlar ama inan 307 daha seri kalkar ama sadece 1. vites 2000 devire kadar..
abi bu yokuşta kayma işini anlayamadım. Efsane galiba. Corsa'da Gökova-Muğla arası hep 5 kişi hiç yaşamadım. Yaşayan arkadaşlara hayretle bakıyorum. Performans olarakta bence 1,3 boyundan büyük işler yapıyor.
abi bu yokuşta kayma işini anlayamadım. Efsane galiba. Corsa'da Gökova-Muğla arası hep 5 kişi hiç yaşamadım. Yaşayan arkadaşlara hayretle bakıyorum. Performans olarakta bence 1,3 boyundan büyük işler yapıyor.
Hangi motor sizdeki 307 bunu bilmeden nasıl performans karsılaştırması yapılabilir ki.Eğer 1.4 hdi 75 bg ise astra cdti üstünden atlar ama inan 307 daha seri kalkar ama sadece 1. vites 2000 devire kadar..
bence yakıt açısından en az yakan araçlardan biri ve performansı da fena sayılmaz kullandıkça 1. viteste de iyi olmaya başlıyosun ilk zamanlar biraz zor geliyo ama...
kısacası perfomans bekleyipte bu arabayı alırsan hayal kırıklığı yaşarsın ışıklarda biriyle kalktığında çakar kesin ama malzeme kalitesi donanım vergi avantajı yakıt ekonomisi güzel bir tasarım olarak bakarsan işe hiç pişman oılmazsın ayrıca şöyle bi link vereyim buradan da iyice bi incele http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=197
1.3 motordan nasıl bir performans bekliyorsun ki? illa performans diyorsan o zaman 1.3 alma bence...hem peugeotdan daha seri olup olmaması ne farkedecek...peugeot dan seri ise alacak değil ise almayacak mısın...bence gözönüne alman gereken kriter kalkışta peugeot u geçip geçemeyeceği olmamalı...bu bağlamda baktığında 1.3 cdti otomatik hem ekonomik hem de kullanımı kolay bir otomobil...