Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt:
dediklerinize tamamen katiliyorum, dogrudur. Teknik olarak benim pek bir fikrim yok. Servislerin durumunu hepimiz biliyoruz. Kaliper sorununu da en sonunda servis müdüresi bayana bagira cagira yaptirmistim. Ama bu fan konusunda bir cok kiside ayni problemin olupta sizde olmamasi ilginc ve sansli bir durummadmax50 link' Alıntı:Hocam balansı düzgün bir pervane titreşim yapmaz. Balan bozulunca ne olur, fanın tüm yükü ortadaki bilyeye biner bu bilyeye binen yük mile iletilir. Sağlıklı çalışan bir fanda bilyeye yük biniyorsa o bilye bir süre sonra bozulmaya mahkumdur. Sanayide fan göbeği bozulması sık görülür. Hiçbir usta aman abi bişey olmaz titresin bozulunca yaparız demez zira o bilye dağ başında kilitlenirse o zaman çekici şart olur. Daha kötüsü harareti göremezseniz contayı yakarsınız.
Opel servisleri uğraşmamak için her şeye olabilir, normaldir deyip geçiyor yazık çok yazık. Anlamadığım Opelciler bunu neden kabulleniyor, kardeşim fandan dolayı direksiyon titriyor siz halen servisin birşey olmaz demesine bakıp bekliyorsunuz. 50 bin lira para verilmiş, aman garanti dışı kalmasın diye her bakımda 3 kat fazladan bakım ücreti veriyorsunuz gidin hakkınızı arayın. Hiç bir şey bilmiyorsanız gidin özel servise ustaya durumu anlatın adam size gülecektir fandan dolayı direksiyon titremesi normalmiş deyince.