- Konuyu Başlatan
Ynt: Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler..
Teşekkürler..thejazz link' Alıntı:Hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler..thejazz link' Alıntı:Hayırlı olsun
ASTRaşk.bu olsa gerek bravoobbeerrkk67 link' Alıntı:Herkese çok teşekkur edıyorum..Bir elim telefonda.. her an telefon gelıp,"Berk bey aracınız geldi" cumlesını duymak ıstıyorum. Ne stresli günlermiş,insan başına gelince anlıyor ama aslında bir bakıma iyi oldu,araç gelmeden neredeyse bütün forumu,bütün konuları baştan aşağı ve kullanıcı kılavuzunu okudum;hiç olmaza arabaya yabancılık çekmeyeyim dedim guzel bir muzık cd si yaptım kendı cabalarımla evin altında bir garaj inşaa ettim eyy astraammm duy benii geLL ARTIKKK
onu uzaktan sevmek aşkların en güzeLiiBÖLENT link' Alıntı:ASTRaşk.bu olsa gerek bravoo
vay be benden ogrendıgını bana sat.CEM link' Alıntı:astrAşK o dogru yazalm
Öok kaliteli bir sohbet ortamı var burda;bu yeterli bir sebep müptela olmak için Bilmiyorum çok araba kullandım,arabadan da anlarım dıyebılırım ancak ne var ki kafayı taktım Astraya;yolda görunce içime bir şeyler oluyor Bana çok hitap eden bir araç..Hele o mesela virajları alırkenn yandan janların görüntüsü yok mu bitiriyor beni Garaj bile yaptım namussuzadinojasie link' Alıntı:tam bir opel aşığı ve opelsizasla müptelası olduğunun kanıtı bu konu . Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Biz sadece seni buraya müptela edebildiysek ne mutlu bize. Artık sende başkalarını bizim ağa düşürürsün