yardımcı olursanız sevinirm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkyasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkyasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Yardımcı olursanız sevinirim

ya arkadaslar aklıma takılıo.şimdi bende astar var.bundan önce toyota corolla vardı 96 model.onda hararet gösrergesi ne yaparsam yapayım ortadaki çizgiyi geçmiodu 90 NI YANİ..şimdi opelde zaten fan 100de açıomuş servis söledi denedik gerçekten öle.ama aklıma takılan yolda giderken normal şehirdışında hararet göstergesi hç oynamıo çok az oynuyo mavi göstergeyi geçmio yani.neden acaba acaba fan termostattanmı kaynaklanıo.ama sehir içinde hemen çıkıo oynuo
gösterge.beni aydınlatırsanız sevinirim.tesekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende 93 model astra var benim hararet hiç 90 ı görmediki 100 de açsın
hep 75 civarı oluyor.kolay kolay hararet yapmaz yani.

frkyasar' Alıntı:
ya arkadaslar aklıma takılıo.şimdi bende astar var.bundan önce toyota corolla vardı 96 model.onda hararet gösrergesi ne yaparsam yapayım ortadaki çizgiyi geçmiodu 90 NI YANİ..şimdi opelde zaten fan 100de açıomuş servis söledi denedik gerçekten öle.ama aklıma takılan yolda giderken normal şehirdışında hararet göstergesi hç oynamıo çok az oynuyo mavi göstergeyi geçmio yani.neden acaba acaba fan termostattanmı kaynaklanıo.ama sehir içinde hemen çıkıo oynuo
gösterge.beni aydınlatırsanız sevinirim.tesekkürler.

Şehir dışı yolda giderken zaten (genel) arabaların harareti artmaz. Şehir içinde ise hararetin artması normaldir.80-90 bu termostatın derecesine bağlıdır. Yani senin bahsettiğin veriler normal, standart değerler. Zaten bununla ilgili de arabanda bir sorun yaşamıyosundur herhalde. :good:

Geri