YARDIMM OPEL CLUB CARD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Bana bide iki tane kart verdiler ne ise yariyosa.
Banada araba teslimatında kitapçığın olduğu çanta gibi bişeyin içinde verdiler.biri clubcard tı, diğeride opel yol yardımla alakalı birşeydi. Hatta 1 sene yol yardımının ücretsiz olduğunu söylemişlerdi.

Ynt: Ynt: Ynt:

different link' Alıntı:
Banada araba teslimatında kitapçığın olduğu çanta gibi bişeyin içinde verdiler.biri clubcard tı, diğeride opel yol yardımla alakalı birşeydi. Hatta 1 sene yol yardımının ücretsiz olduğunu söylemişlerdi.
Evet evet hatirladim hocam. Ruhsata koydular ikisinide. Biri ucretsiz yol yardimi ve arac tahsisi digeri club opel hatirladim eyvallah.

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Bana bide iki tane kart verdiler ne ise yariyosa.

Bir tanesi Opel Assistance kartı, diğeride Car Pass kartınız.
Opel Assistance kartı üzerinde yol yardım için telefon numarası barındırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.
Ama Car Pass kartınız çok önemli.
Arka yününde aracınızın seri numarasından tutun anahtar kodlarına, radyo kodundan tutun, güvenlik koduna kadar birçok kritik bilgi içeriyor.
3. şahısların erişemeyeceği bir yerde saklamak sizin, torpidoda muhafaza etmek hırsızların iyiliğine olur.  :)

Ynt: YARDIMM OPEL CLUB CARD

MeRt link' Alıntı:
Opel Assistance kartı üzerinde yol yardım için telefon numarası barındırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.
Arka yününde aracınızın seri numarasından tutun anahtar kodlarına, radyo kodundan tutun, güvenlik koduna kadar birçok kritik bilgi içeriyor.
3. şahısların erişemeyeceği bir yerde saklamak sizin, torpidoda muhafaza etmek hırsızların iyiliğine olur.  :)

Mert acemi hırsızları heyecanlandırıcaksın :))))-

Ynt:

MeRt link' Alıntı:
3. şahısların erişemeyeceği bir yerde saklamak sizin, torpidoda muhafaza etmek hırsızların iyiliğine olur.  :)

Ruhsata takmıştım ben birde, aracı alan benim gibi sıfır almış olur  005hihih

Bülent in dediği gibi bir espirisi yok, olmasa da olur kanımca.

5 sene sonra indirime yarayacakmış da falan da filan; 2. sene sonunda garanti bitince zaten özel servise gidiyorum indirim orda başlıyor zaten.

Nasıl olduysa kayıp olmuştu.  walll
En son soğutma suyu arızası nedeniyle servise(ank. OPAL) gittiğimde sordular. Kayıp dedim, garantiden bir parça değişimi
olduğu için yeniden kart çıkartıp(ücret alınmadı) verdiler. Kayıtları içine yüklediklerini söylediler.

Geri