Bu aracın 97 model lacivert,değişeni ve kazası olmayan, sadece 4 parça lokal boyalı,çıtırdan yapılı(o aracın kaputunu başka vectrada görmedim) halini 14.500 e verdim..Araç 140bin kmlerde ve tamamen orijinaldi..Ne vites arızası ne bişey ?? Bu adam ne satıyor ? Yazılmış bu fiyat.. Geçenlerde yeni araç aldım,servis sahibinin diğer arabası vectra cdx 2.5 idi,oda 6 ileri getrag şanzıman takmış araca..Ciddi bir iş yapmış ama araç 170binde orijinal falan diyor fiyat 20 bin :S Çıtırdan modifiyeli,irmscher tampon vs yinede içinde ve dışında yorgunluklar mevcut.
O parayı edermi bir daha düşünün ???
Alırken iki kez düşünün,sonra durup bir daha düşünün,ikna oluyorsanız şayet,bir kafeye gidip çay için bir daha düşünün
Motor 130 hp diyorsunuz,ayrıca ömrünün büyük kısmını doldurmuş motorun %50 yi siz %30 diye baz alın..Satarken daha idare eder bu motor derler,ama merak etmeyin etmeyecektir..
Hem o motoru kucaklayacak usta sayısıda çok azdır..Ben sadece subap kapak contasını değiştirttim,içim acıdı arabaya,sökülmedik yeri kalmamıştı,çokta para alırlar,bilgine..
İlk sahibinden temiz,kazasız bulursanız gözü gibi bakmış adam alın binin kafayı takdıysanız. Ben 1.5 sene bindim çok temizdi, çokta zevkliydi,egr kronik sorunu idi söküp arıza lambasıyla geziyordum kafam rahat araca yük olsun diye takmışlardı sanki
Neyse,sizde temizini buldunuz ve aldınız diyelim,baştan riski göze alın,hayalet arızalarla uğraşmayı bileceksiniz..
Şayet bulamıyorsanız,size benden ciddi bir tavsiye vazgeçin bu işten!