Genelde balatalar garanti kapsamına girmez ama balatanızda arkadaşların da dediği gibi sorun olacağını da sanmıyorum muhtemelen yarın sorunsuz çalışır. Bu arada balataları bu kadar zorlayan rampa hangisi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun tarık abim. Cruze'u ilk aldığımız zamanda benzer sorunu yaşadık araç 2000km civarındayken.Geri viteste dik bir rampayı çıkmaya çalışırken aynı olay oldu.Aracı 1 gün kullanmadık eski haline döndü. Yeni araçların balatalarda var bir sorun.
212 444 1 999 sonra şu bu felan filan der yol yardım destek yada assistance der ona basın
bolu-gerede'de felan kalırsanız burda birlik kurtama var derseniz yardımcı oluruz))))))
geçmiş olsun..
Genelde balatalar garanti kapsamına girmez ama balatanızda arkadaşların da dediği gibi sorun olacağını da sanmıyorum muhtemelen yarın sorunsuz çalışır. Bu arada balataları bu kadar zorlayan rampa hangisi?
tarık geçmiş olsun mazdacıların nazarı değdi diyelim şaka bir yana baska balta biraz ömründen yemiştir ama sabaha bişey kalmazzz bencee ama servise bir sor bakalım belki yenisini takarlar
Tarık geçmiş olsun yeni gördüm...
O kokuyu biliyorum. Bizim sedan sayfasında bahsetmiştim. En ufak zorlamada koku oluyor.
İnşallah sorunun geçicidir.