yarına randövü aldım tampon altı ve marşpiyeller boyanacak..

ön tarafı boyatma bence de.
spoiler şıkmış.nerden alıyosun?
yan maşbiyeller arka tampon altı boya gts alt parça spr oluyo bence
(bkz gökhan ın araba)

biraz düze çıkayım ben de düşünüyorum..

selamlar
kardeş tavsiye ederim heleki senin araba dizayn edition.aracının benimkinden fazlası var dış görünüm olarak(gts tamponu ve dizayn edition karartılmıs farlar)bazen bende tamponu gts mi yapsam diye düşünüyorum ama aracı satarken millet tamponu kaza yaptımda değiştirdim sanar diye cayıyorum.ama en kısa zamanda farları koyulaştıracagım.

arkadaşlar ön karlığı boyatmalımıyım sizce ,yumuşak plastik olduğu için boya atar korkusu yaşıyorum (sürtmelerde) spolier siparişi verdim 4 haftaya o da gelecek + olarak egzost taktırsam mı diye düşünüğyorum (sadece görüntü)

fikirleriniz için teşekkürler..

not : aykal efendi fikirlerin ve yardımlarından dolayıda sana iyi dileklerimi iletiyorum (boğazında kalsın)

bencede taktırma c kasa sadeliği ile güzel bence

ön tampon altını boyat bence marşpiyeli boyatıp önü boyatmazsan garip oluyo ön havada kalıyo yandan bakınca...

bende sadelikten yanayım anıl abi :D

evet spolier bu olucak abartı sevmiyorum kibar kibar yapeceğiz :)

kardeş tavsiye ederim heleki senin araba dizayn edition.aracının benimkinden fazlası var dış görünüm olarak(gts tamponu ve dizayn edition karartılmıs farlar)bazen bende tamponu gts mi yapsam diye düşünüyorum ama aracı satarken millet tamponu kaza yaptımda değiştirdim sanar diye cayıyorum.ama en kısa zamanda farları koyulaştıracagım.

inş gökhan

biraz ortalığı toplayıp parça parça değil de adam gibi (jant fln)
yaptırmak istiyorum.

selamlar.

Geri