3 kez kaza geçirdim 3ünde de bana vurdular.
İlki 2001 senesi Ocak'ta henüz Astra G arabam 6 aylıkken yan yoldan çıkan ve solunu kontrol etmek gibi önemsiz bir detayı atlayan bir sunta bana sağ arkadan girmişti, 6 aylık gıcır gıcır arabanın kapısı, arka bagaj yanı ve arka tekerleği değişmişti çok üzülmüştüm.
Sonra 2006 senesinde yine aynı arabayla Karşıyaka'da 5 km hızla ara sokakta giderken yine yan yoldan sapsalak bir kadın gözümün içine baka baka gelip soldan tam ortadan vurdu bana. İnip "Sen manyak mısın?" diye sorduğumda da "Ay birden elim ayağım dolaştı" demişti. Sonra da "Bu benim bu ay 3. kazam daha önce bir dolmuşa çarptım, geçen günde bir motorsiklete vurdum" demez mi. İçimden "Aboo trafik canavarının orjinali yanımda duruyor, kaçam, canımı kurtaram" demiştim. (
Sonuncusu da zaten forumda konusu olan kaza. Genç bir çocuk orta şeritte basmış gaza giderken önündeki araba kırmızıda kalkmadı diye "Haydebre efeler" diyerekten sağa üstüme kırmıştı, benim arabaya vurup beni de sağda park halinde olan başka bir arabaya bindirmişti.
Ne gariban adamım ya, gelen bana vuruyor giden bana vuruyor. (