ya valla bilmiyorumda sanırım o tür malzemeleri il emniyet müdürü belirliyormuş.trabzonda filmli camlar bile yasak 4.de yakaladı ruhsatı aldı gidip söktürdüm bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bişe dicem de cok agır olacak abi ne isterler bizim arabalarımız dan görüntüsü farklı olunca araba trafikte ilerleyemiomu piyasada muayene girmeden gezen bi sürü arac var dokuluo onlara bakmıolar bile ama bizle herkes ugrasıo yaaaa bu knuda bi şeyler yapmak lasım ama ne yapmak lasım be de bimiomvectracı__' Alıntı:bizim konya daki mod lu arabaların çoğunun tamponlarını söktürdüler ve ruhsata işlemeyi de yapmıyolar polis ler camlardaki filmden otoparka cekiyo
valla baba bekleriz çabuk amamefayi' Alıntı:tnng yln ın kaputuna koyduk abi biz bi pitbull kafası cok deli oldu valla resimleri koycaaz yakında fikirlerinizi alcaaaz
yinede vazgeçmemek lazım öyle değilmi en azından abartı olmayan modifiye.ha burada resimdeki göstergeler senin arabanın mı?ALBATROS_09' Alıntı:Walla ben bi salaklık yaptım 4 tane trafikçi polisin yanına park ettim dün.İndim arabadan kaldır diye bağırdı.Halbuki yer boştu.Dik dik baktı film aklıma geldi hemen toz oldum allahtan ceza yemedik.Benimkide akıl polisin yanına park mı yapılır...
baba hakktten araban süpermişTheOne' Alıntı:Arkadaşlar bu tip işlemler araca göre değişiyor maalesef...
Bundan önceki arabamda ( FX ) hiç bir problem çıkmıyordu çünkü yurdum polisi orjinal sanıyordu sanırım... Ama eski Astra F GSI' ın kapılara yapmıştım onda köşe kapmaca oynuyorduk...
arifba' Alıntı:onların seveceği kesin her gördüklerinde bi hatrını sorarlar