Yaşamış olduğum sizlerede uğrayabilir.

belkide siz farkında olmadan aracı düz konumda ırakırken direksiyon kilitlenmiştir. bazen banada oluyo direksiyon küçük bi hareketle kilitleniveriyor

benimde bir kaç kez başıma geldi kontak anahtarı yuvaya girmiyordu direksiyona sağ sol kısa kısa hareket çevirerek açılıyor ama bu olay tahminimce direksiyon sağa veya sola çevrilmiş vaziyette stop ettirilmişse oluyor

ilginç olmuş, dikkat etmek lazım.bu arada bende direksiyon kilitlemeyenlerdenim.anahtarsız hareket ettirirsen, zaten anında kilitlenecek :)

opellerde direksyon yanlızca iki şekilde kitleniyor direksyon düz dururken yada bunun tam terrsi konumda(direksyonun üzerindeki opel amblemi her zaman düz konumdayken kitleniyor) yani arabayı park ettinz diyelim tekerlekleri düz konuma getirdiniz ve kontaktan anahtarı çektiniz işte o zaman kendiliğinden kitlenir direksyon

benimde başıma öle bişey gelmişti sanki ama tam ne olduğunu hatırlıyamadım...

Ben sürekli direksiyonu kilitli halde bırakıyorum takıntı haline geldi artık resmen bu ... :)

bende hic kilitlemiyorum,gerekli oldugunuda zannetmiyorum,bu arada bu direksiyon kilitleme isinin bi faydasi varmidir bize:confused:

Geri