Yaşasın Muayeneden Geçtim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun bende kasım ayında gireceğim ama benim arabayı bu halde biraz zor geçirirler.

geçmiş olsun.

Birşey merak ettim muayene ne kadarda bir yaptırılıyor ?

Ticari taksiler öğrenci servisleri dolmuşlar vb. her sene, normal hususi araçlarda 2 senede 1 defa olması lazım.

Burda bi takipçi arkadasımız 350 tl ye herşey içinde hallediyor. Sadece ruhsat gidiyor :D muayene ücreti vs. herşeyi içinde geri kalanı da kırışıyorlar ben diğer aracımın muayene işini öyle halletmiştim yoksa muayeneden geçmesi baya zor gözüküordu :D

Yeni muayneleri bende korkuyla merak ediyorum. Arabanın herşeyini sökmek sonradan tekrar takmak ve bi kerede halledememk uğraştırıcı iş bunlar az kaldı benimkinede napıcam bilmiyorum her halde alprn in dediğine uyucam :)

Burda bi takipçi arkadasımız 350 tl ye herşey içinde hallediyor. Sadece ruhsat gidiyor :D muayene ücreti vs. herşeyi içinde geri kalanı da kırışıyorlar ben diğer aracımın muayene işini öyle halletmiştim yoksa muayeneden geçmesi baya zor gözüküordu :D

Bununda hemen cılkını çıkarttılar yani..

Astra 2010 a kadar rahat zaten o zamana kadar astra kalır mı bilinmez. Ama doblonun muaynesi bitmiş geçen gün farkettim öss geçsinde önümüzdeki hafta götürücem bakalım dobloyu ne çıkıcak :D

Geri