Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adam bana direk sorduğu çukura hızlı mi girdin ya da virajlarda aracı çok mu zorluyorsun diye ben de anlamış deilimama ustanın işçiliği iyi ne yalan söliyimbi de maslakta 200ytl fiyat aldığım çift egzoz ucu için aynısını 120ytl'ye yaptı
adam bana direk sorduğu çukura hızlı mi girdin ya da virajlarda aracı çok mu zorluyorsun diye ben de anlamış deilimama ustanın işçiliği iyi ne yalan söliyimbi de maslakta 200ytl fiyat aldığım çift egzoz ucu için aynısını 120ytl'ye yaptı
Dikkatli ol dostum.Bu tür konular yani öle bir vida gevşemiş sıktım düzeldi demek kolay değil.Aracın yürür aksamında bir somun sıkıyor yada ne yapıyorsa artık.Kısaca sen yolda yürürken biri ayak koysa ayağına nolur sendelersin en kötü düşersin.Aracın yürür aksamları,ön takımları,frenleri,lastikleri bizim herşeyimiz.bu tür konularda her türlü yardımcı olurum nasılsa yakınız okadar da sohbetimiz geçti tekrar hayırlı olsun...
sağolasınzaten önemli bi bölge olmasa konu açmazdım bile.msn'ye ekledim de zatenaracın arkasını bırakmasına alıştım artık.hatta sırf bu yüzden eski agresifliğim gitti.hasdal-kemerburgaz yolunu önüm açık ve boşsa 80-90la alamıyorum.demek istediğim sorunsuz halde bile sorunlu olmasına alştım...