yaylandıktan sonra yeni fotolarıyla tarçınım...:)

erhan_corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bir kac ay önce Vogtland 3.5 cm yay taktım ufaktan da bi ses sistemine giriştim alpine 9873 teyp ve 30 cm kicker es 124 bağlandı işte fotolar...

dsc0529xv8.jpg

dsc4882it6.jpg

dsc0531lj9.jpg

dsc05182ae9.jpg

dsc4838fo3.jpg

dsc4845on7.jpg

dsc4858tf4.jpg

dsc0279fe1.jpg

HDR ler :)

dsc023678tonemapped2bq6.jpg

dsc02394041tonemapped21xh7.jpg

dsc0242tonemapped2ja6.jpg

Gerçekten çok temiz bi araç ;) ve spor yay takıldıktan sonra çok daha güzel olmuş çok daha tatlı görünmüş ;) ve her zaman dediğim gibi yan marşpiyer istiyo gibi +jant ama marşpiyeri düşün derim erhan :) o zaman daha tatlı olacaktır ;)
Ayrıca HDR olayına bayılıyorum sanki katolog resmi gibi harika bide hafif ıslak ve aracın renginde bi ortam süper fotolar olmuş eline sağlık:)

katılıyorum çok temiz ve güzel duruyo.. allah nazarlardan saklasın.. marşpiyel gibi ek uygulamalar belki güzel durabilir bilemem ama bu haliyle dursun bence :D
araç ne kadar zamandır sizde? sıfır olarak siz mi almıştınız? ve kaç model

Gerçekten çok temiz bi araç ;) ve spor yay takıldıktan sonra çok daha güzel olmuş çok daha tatlı görünmüş ;) ve her zaman dediğim gibi yan marşpiyer istiyo gibi +jant ama marşpiyeri düşün derim erhan :) o zaman daha tatlı olacaktır ;)
Ayrıca HDR olayına bayılıyorum sanki katolog resmi gibi harika bide hafif ıslak ve aracın renginde bi ortam süper fotolar olmuş eline sağlık:)

çok teşekkürler Burak :) valla ne bilim bi yapayım diyorum bişeyler sonra vazgeçiyorum:D jant takmak istiyorum ama ne zaman olur bilmiyorum hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
katılıyorum çok temiz ve güzel duruyo.. allah nazarlardan saklasın.. marşpiyel gibi ek uygulamalar belki güzel durabilir bilemem ama bu haliyle dursun bence :D
araç ne kadar zamandır sizde? sıfır olarak siz mi almıştınız? ve kaç model
çok teşekkürler ben de aynı fikirdeyim orjinali bozulmasın diye böyle kalmasından yanayım
99 model yaklaşık 3 yıldır bende araç ilk sahibi bi bayandan almıştım neredeyse hiç kullanılmamıştı o yüzden bu halini pek bozmak istemiyorum :)

yakışmış güzel olmuş,arabada temiz ve bakımlı..ayrıca makine ve çekimlerde harika.yanlız tümsek ve çukurlara dikkat.güzel günlerde kullan..önerim jant ve egzoz koyman yönünde.emeğine sağlık.

güle güle kullan car-daş :) bir grafiker olarak resimler de çok güzel görünüyorlar...

yanliz çamurluklarin üzerindeki plastik tampon uzantıları güneşten solmuş... benimki de aynen bu durumda bunları boyamak gerek sanırım ama nasıl? birde çok fazla alçalmamış sanki araba yoksa banami öyle geldi acaba?

valla tarçın pek şeker duruyor, fotoğraf çekimin profesyonelce olmuş tebrik ederim bu yaylara 50 yanaklı bi jant lastik de güzel olur hadi hayırlısı :d