yaylandıktan sonra yeni fotolarıyla tarçınım...:)

araba güzel olmuş da şu senin fotoğraflara hastayım erhan yaw :)
eline sağlık müthiş olmuş
tripod alınca ben de yapıcam hdr :D acaip heves ettim :D

bu arabayı buzdolabında mı saklamış o bayan:Dne kadar düzgün temiz....maaşallah.nazar değmesin...satarsanız haberim olsun dicem nerdeyse.:D.

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler...

güle güle kullan car-daş :) bir grafiker olarak resimler de çok güzel görünüyorlar...

yanliz çamurluklarin üzerindeki plastik tampon uzantıları güneşten solmuş... benimki de aynen bu durumda bunları boyamak gerek sanırım ama nasıl? birde çok fazla alçalmamış sanki araba yoksa banami öyle geldi acaba?

çok teşekkürler car-daş :) yaylar ilk başta çok düşürdü gibi geldi ama şimdi gözüm alıştı galiba ben de aynı fikirdeyim...maalesef o plastikler görüntüyü bozuyor ama boyayınca da çok parlıyor mat siyah boyayla boyatsam dedim ama güzel olmazsa da geri dönüşü yok torpido parlatıcı silikonlar var onları deneyebilirsiniz ben bir kac defa kullandım az da olsa işe yarıyor...

valla tarçın pek şeker duruyor, fotoğraf çekimin profesyonelce olmuş tebrik ederim bu yaylara 50 yanaklı bi jant lastik de güzel olur hadi hayırlısı :d

çok sağolun aynı dediğiiniz gibi jant lastik düşünüyorum ama bakalım hayırlısı :D

araba güzel olmuş da şu senin fotoğraflara hastayım erhan yaw :)
eline sağlık müthiş olmuş
tripod alınca ben de yapıcam hdr :D acaip heves ettim :D

teşekkürler Hakan Abi :D bekliyorum o zaman senin HDR lerini de :D

Son düzenleme:
Gerçektende tertemiz duruyo ve çok tatlı duruyo.Fazla büyük olmamak şartıyla bide jant alsan tam süper olacak.Maşallah.