yaylar için yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cmozkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cmozkn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar...aracımı biraz alçaltıp jant taktırmak istiyorum . yani o lastik ve araç arasındaki boşluğun biraz gitmesini istiyorum.
Eibach yayları önerdiler bana...
-ön takıma zarar veririmi?
-amortisörleride değiştirmem gerekir mi?
-zararları avantajları nedir?
-jant konusunu napmalıyım? 17' istiyorum özellikle o yıldız jantlardan
bana kısaca bilgi verebilirmisiniz?
ilginize şimdiden teşekkürler...

bende eibach 5 cm yay var lastikle araç arasındaki o kaba boşluğu alıyo şık görüntü sağlıyo yola daha iyi tutunuyo gittikce sertleşiyo aracın yolu daha ççok hissediyosun ama değiyo amortisöre gerek yok zaten eibach fazla düşürmüyo 5 cm yay 3.5 cm kadar indiriyo

tak tuk ses? titreme falan?

titreme 15 lik araca 17 jant takarsan 100 km hızı geçtiğinde yapar onun içinde flans lazım tornacılar yapar tak tuk ses demeyelimde örneğin yaysız 15 jantta düştüğün çukuru pek hissetmezsin ama bunda rahat hissedersin bi süre sonra alışırsın farketmemeye başlarsın

nasıl yapalım nereye yönleneyim? nerde taktırayım?

istanbulda nere var bilmem ama jantı 0 alacaksan flans gelebilir yoksa yaptırıcan istanbullu arkadaşlara danış yönlendirirler seni

çok saol.şimdi araştırmadayım zati.önüme gelene soruyorum.bulsam birini yüzyüze bırakmicam yakasını=)

istanbulda olsam hallederdik ama olmuyo işte bende kayseride kimi görsem yapışıyom hadi yapalım diye :D

saol dostum düşünmen yeterli... şöyle yapsak... yay koymasak ta amtrsr değiştrerek aracı alçaltabilirmiyiz?

amortisörü bilmemde coilover var o işe yarayan oda 1500 tl den başlar bence yay al sen :)

Geri