yaylar için yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cmozkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok abi yay konusunda korkuttular... elini sürme dağıtma istanbulda ön takımlarını diyorlar... bana 2 parmak inse yeter yav...

ya madem az insin istiyon 3 lük eibach yay al başka marka deil en yumuşağı en az indireni ve hissedileni bu

anladım dostum... bu konuyuda bir araştırayım... kusura bakma çok soru soruyorum ama feci heycanlıyım ya=)

sorun deil abi aynı duyguları bende yaşadım ondan anlıyorum seni çekinme aklına takılan herşeyi sor cevaplarım ben

ben diyorum ki önce şu 17 yıldız jantları bir takayım bakalım ne olacak.ondan sonra bakalım...

ben söylüm jantlar küçücük duracak araba sanki pantolonu varda paçalarını sıvamış gibi gözükecek :)

saol bea=)

rica ederim :D ben sadece tecrübelerime dayanarak söyledim abi bende 1 ay yaysız gezdimde ondan biliom

ben anlamam gökselim bana acim çağre buluyorsun... en güvenli en sağlamından....=) artık bu pisliğe ikimizde battık....

abi sana acil çare alıyosun bitane 3 .5 lik eibach yay taktırıyosun sonra jantları alıyosun taktırıyosun sorunun kalmıyo bana 5 lik yetmedi kestirmeyi düşünyorumya neyse sen duyma :D

Geri