yaz tatili, yol durumu, kara noktalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vespone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten konya ovasının büyük kısmı çift gidiş çift geliş oldu....
Aksaray çıktıksan sonra bozuk satıh yola giriyorsunuzki bu yol 110 KM kadar sürüyor...
Ulukışla pozantı arası yol durumu fena sollamaya pek fırsatınız olmuyor torosların içinden geçtiğinizden karşıdan çıkan arabaları göremiyorsunuz...
hele bir kamyon konvoyuna takıldınız artık gerisini siz düşünüz 1.vitesde gitmeyi...

A

bilmezmiyim her sene gidiyorum o yolları zaten konya yolunda düzlükten dolayı genelde insanın uykusu geliyor birde güneş karşıdan geliyorsa...pozantıda ise aynen dediğiniz gibi kamyona denk geldik mi kötü bazen bir düzlük oluyor solluyoruz gene bir kamyona denk geliyoruz...

cumartesi bursadan kahramanmaraşa gideceğim bu yol arasında dikkat edilecek kör noktalar neresidir bilgilendirirseniz sevinirim.
konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

DAĞMADIM KAHRAMAN MARAŞTAN YENİ GELDİ KAYSERİ YOLU ÜZERİNDEN GELMİŞLER YOLLARIN DÜZGÜN TEMİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

ağrıya doğru gelecekelr için erzincandan sonra birçok yer kara nokta bana göre..hele ağrı sınırlarına girdiğinizde yüzde 80 kara nokta diyebiliriz..doğuya doğru yollar bozuluyor malesef ..ama bunu sebebi coğrafi şartlar değil..tamamen yolların düzgün yapılmaması..

Son düzenleme:
izmirden geldim dün...uşaka baya bi radar var nerdeyse her tepe sonunda bir radar ee tabi bizde birine takıldık:):):) maraşa gidicek arkadaş konya yolu üzerinden gitsin geniştir sonrada otobana cıkar zaten belki biraz uzatır ama hem güvenli hem rahat;);)

çorum yozgat- yozgat kayseri yolundan haberi olan varmı çalışma yapılıyodu yollar berbattı. amasyadan kayseriye gitcemde :)

gecen hafta tekirdağdan söke ye geldim tekirdağ kesan arasında bozuk yerler var. kazdağlarını gecince yol güzel yalnız öğleden sonra cok sıcak oluyo klima gazlarını kontrol ettirin yola cıkmadan once:)

Antalya-Kemer arasında mıcır çalışmaları tam gaz sürmekte !

Gece gelecek olanlar aman dikkat etsin şakası olmaz :(

Geri