Yaza Hazırlık Meguiars Uygulama

Ynt: Yaza Hazırlık Meguiars Uygulama

çok güzel olmuş.....maşallahı var aracında..

UnStabLe link' Alıntı:
Kardeşim maşallah ayna gibi olmuş araç kaça mal oldu fiyat yazılmamış sanırım ben kaçırmış da olabilirim..

Ustamızın tanıdık çıkması sayesinde 200 TL ye geldi.

Hocam valla plakada yazdığı gibi resmen siyah bir AT olmuş. Maşallah. Gayet başarılı. Fabrikadan çıktığı haline dönmüş. Nazar değmesin.

Güle güle kullan kardeşim yüzey adeta sinek kaydı olmuş, üşenmesem ben de kılcal bakımı yapacağım ama elde ürün ve imkan olsa da üşenip yapmamaya devam ederim %90

Bu arada plakayı ezbere alayım malum ևanakkale - İstanbul yolunda iş yerim  greatt

Tolga KARACA link' Alıntı:
Güle güle kullan kardeşim yüzey adeta sinek kaydı olmuş, üşenmesem ben de kılcal bakımı yapacağım ama elde ürün ve imkan olsa da üşenip yapmamaya devam ederim %90

Bu arada plakayı ezbere alayım malum ևanakkale - İstanbul yolunda iş yerim  greatt
Hafta içi her zaman Beldiyede olurum vakit bulup uğrarsan sevinirim.

Maşallahhhh yanıyor resmen nazar değmesin. bravoo

Benim de yaptırmak istediğim bir uygulama maşallah çok güzel sonuç almışsınız, 200 tl de güzel rakam.

kenangokhan link' Alıntı:
Benim de yaptırmak istediğim bir uygulama maşallah çok güzel sonuç almışsınız, 200 tl de güzel rakam.
Sizinde araç siyah yılda bir muhakkak istiyor.Temizken seyrine doyum olmuyor ama en fazla bir gün  :)

Geri