yazacak bişey bulamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
su elektirik konusunda diyarbakır pilot bolge secilmis ancak diyarbakır halkının %60 ı elektiriği zaten kacak kullanıyomus buna daha nasıl bi indirim uygulayabilirlerki?

sana katılmamak elde değil
ancak tepki ölçülü olmalı

buraya yakışmaz
yakışırsa demekki biz buraya yakışmıyoruz

selamlar herkese

zaten burda tepki göstermek için acmadım sadece herkezin haberdar olması için bişeyler paylaşmak ve yapabilmek için yoksa sitenin kurallarını çok iyi bilen biriyim 30.üye olarak...artık tahammül edemz oldum yaa vallaha billaha

valla kamer genç gibi 3 kişi daha olsa şimdiki yönetim hiç bir şey yapamaz :D adam tek başına muhalefet :)

durmak yok yola devam...

aman kamer genç demeyin; o adamın istediği de bu zaten..

Pek çok şeyin farkında olan onlarca insan var. Sorunları tespit edip, teşhis koyup, düzeltme yetisine sahip olan lider karakterli pekçok kimse siyaset dünyasının içinde yada dışında var.

Ama bizler alakasız olduğumuz için ve her ne kadar kabul etmesekde içten içe memleketi battı saydığımız için bu kişileri görmüyoruz ,ilgilenmiyoruz. Sonuçta lider hegamonyasıyla bunlar eziliyor, örseleniyor..

Yenilik arayışında değiliz; pek çoğumuz bunu macera arayışı olarak kabulleniyor. Asırlardır varolana biad edip; yaşıyor, sürünüyor ve ölüyoruz.. En büyük sorun bu.

arkadaşlar pazar sabahları için size nacizane bi teklifte bulunsam?

11,00-12,00 arası Mustafa BAlbay ve Emin Çölaşan'la Ankara Rüzgarı / ART (avrasya tv- ankaranın yerel kanallarından. uyduda ve digi de var, kabloluda yok malesef.)

12,00-14,00 arası Kerimcan Kamal ve Tuncay Özkan'la Gündem / KANALTÜRK

yazacak çok şeyim var bu programlarla ilgili ama önce seyretmenizi yeğlerim. gerçi bu sayfada bu şekilde fikir beyan eden kişilerle hayat görüşlerimiz birbirine yakındır. siz uyutulmayı reddeden aydın kişilerin seyretmesi muhtemel bu programları. asıl uyuyanların uyanması lazım da onu nası yaparız bilemiyorum.

nihatayhan 16gu133

sanırım yanlış anlaşılma var.

Son düzenleme:
nihatayhan 16gu133

benim lafım ben onun ta... diyen arkadaşımaydı.
bence biraz ağırdı.

sen niye alındım anlamadım.
30.45.veya 300000nci üye olman seni ayrı bir yere koyma
ihtiyacımı hissttirmeli bana
onu hiç anlamadım.
etiket veya titr değil içerik ve birikim insanı değerli kılar bence

selamlar

Geri