yazık oldu ertuğrula

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sahadan oynamayan futbolcular, ama istifa eden ertuğrul sağlam
biri gidecekse yönetimdir.
bu takımdan böyle kolay teknik direktörler gittikçe, futbolcular istediği teknik direktörle çalışır. yani işine gelmedi mi oynamaz, yine kovulan teknik direktör olur !

sahadan oynamayan futbolcular, ama istifa eden ertuğrul sağlam
biri gidecekse yönetimdir.
bu takımdan böyle kolay teknik direktörler gittikçe, futbolcular istediği teknik direktörle çalışır. yani işine gelmedi mi oynamaz, yine kovulan teknik direktör olur !
+++ en doğru söz...

Adam gibi Gitti...
Sira Digerlerinde...........

bu tüpçü başımızda olduğu sürece biz daha ne ertuğrullar kaybederiz bi insan bu kadar mı haysiyetsiz olur.:mad:. ertuğrul hoca kendisine yakışanı yaptı adam gibi geldi adam gibi görevini yaptı ve adam gibi gitti ( başarısız olduğunu sadece avrupa kupasından elenmesine bağlıyanlara lafım yok..) yeni gelecek hocaya bu adamlar başta olduğu sürece allah kolaylık versin..:(

bende bir galatasaraylı olarak kötüye giden futbolumuzda böyle önemli bir insanın bu denli kötü harcanmasına çok üzüldüm.bence önemli bir isim adıyla duruşuyla üstelik daha çok genç bu işlerin başında.adam gibi adam duruşu vardı.bence bundan sonra ertuğrula milli takım yakışır artık.türk futbolu fatih terimin tekelinden ve etkisinden biran evvel kurtulmazsa hiçbiryere varamayız.

ertugrul sağlamın gidişine üzülenlerden biri de benim. akşam bir kanalda yorumcunun biri demişti ki;beşiktaş hem gs nin hemde fb nin ikinci takımıydı ama bu yönetim durdukça bu özelliğini kaybedecek insanlar beşiktaşı sevmeyecek demişti ki gs li olarak benim ikinci takımımdı gitmesi gereken birisi varsa başta demirören sonra sinan olmalıydı umarım ertuğrul sağlam başka bir takımda istediği huzur bulur

Fenerbahçeliyim ama ...

Beşiktaş değil futbol camiası adam gibi adamı kaybetmiştir.
Sağlam başka takımın başına geçebilir ama oradan yarın ki Milli Takım Teknik Direktörü olma şansı ne kadar ki sizce.Ama büyük takımlarda kalmış olsaydı yarın ki yeri belliydi.( Ersun Yanal örneğindeki gibi).

besıktaşa mustafa denızlı geldı bjk camıasına hayırlı olsun kac gun gıder allah bılır demırören yönetımıne

Ertuğrul Sağlam dürüsttür, adam gibi adamdır vs. vs., bunların maç sonucu üzerine etkisi nedir?Sonuçta başarılı bir dönem geçirdi mi?Bence geçirmedi veya geçirmesine izin verilmedi...Beşiktaş benim 2. takımımdı, sağolsun Demirören ve Sinan Engin yüzünden nefret eder oldum.Bu ikisi yerine düzgün adamlar olsaydı belki Ertuğrul daha başarılı olabilirdi ama mevcut durumda istifa etmesinin en yerinde hareket olduğunu düşünüyorum.

Geri