yazık oldu ertuğrula

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Kendime olan saygım, Beşiktaş'a olan sevgim ve Türk antrenörlüğünün saygınlığı için istifa ediyorum" Beşiktaşa uzun yıllar hizmet edebilecek ve arka arka şampiyonluk yaşatabilecek bir hoca idi

ben ertuğrulu başarılı bulmuyorum, bence daha önce sezon başında yollar ayrılmalıydı.

düzgün adam olmakla iyi teknik direktör olmak arasında fark var...

alınan oyunculardan bazı şeyler belli oluyor...

bir sürü gereksiz oyuncuya deve yüküyle para verdiler, solda hala üzülmez, sağda ali tandoğan oynuyorsa, defansta gökhan zan varsa, o takım başarılı olamaz...bunu görmesi gereken de ertugruldur.

hadi gözünüz aydın sinan enginide yolcu ettiniz acaba bizim forumun etkisi olmuşmudur :D

hadi gözünüz aydın sinan enginide yolcu ettiniz acaba bizim forumun etkisi olmuşmudur :D

Yolcu etmek geri gelmesini istediğimiz kişiler için kullanılır.sinan engini defettiniz deseniz daha doğru olur bence..bi daha geri gelmesin,tesislerin ve stadın 20 km
yakınından geçmesin.

açıkcası ben şunu merak ediyorum;
mesela sinan enginin gitmesine sevinen arkadaşlar var. sinan enginin beşiktaşa ne gibi zararı oldu?

Bu soruyu soruyosan ya futboldan anlamıyosun,ya gündemi takip etmiyosun yada unuttugun bazı noktalar var..adamın mafya ile bağlantısı çıktı Utku,hatırlamayıp kimle diyede sorarsın sen şimdi..internetten araştır bakalım kime uçak bileti ayarlamış 3 sene once,kimlerle telefonda görüşmüş..sen gelmiş ne gibi zararı oldu diyosun.hangi takımlısın bilmiyorum ama şöyle düşün lütfen,Utkuspor diye takım kursan böyle bi adamı sen kendi takımın olsa içeri sokarmısın? ikincisi toraman ile üzülmez in kavgasında durumu önleyebilirdi diye açıklama yaptı 2 ibo da,ama adam önlemedi.üçüncüsü,her maçtan sonra antipatik tavırları ile herkesi Beşiktaş a karşı soğuttu.Sinan Engin denilen adam Beşiktaş lı duruşuna aykırı bi adamdır.defolup gittiği iyi oldu.

şimdi esas iş Demirören in de gitmesi..Denizliyi takımın başına ölsem getirmem diyen adam,bugun Mustafa Denizliyi Beşiktaş ımızın hocası yapıyosa ve çok enteresandır 1 yıllık anlaşma yapıyosa bunun daha fazla bi açıklaması yoktur DANGALAKLIKTAN başka..siz hiç bir hoca ile 1 yıllık anlaşma yapıldığını gördünüzmü? bu demirören yüzünden koskoca Beşiktaşı mıza herkesler gülmeye başladı hemde malesef ağızlarıyla bile değil başka yerleriyle..utanmadan hala orda oturuyo yüzsüz adam.transfer yapamaz gider kör adamı transfer eder sonrada onun bonservisine 2 milyon euro,kendisinede senelik 500 bin euro verir,klüple ilişkisi kesilsin diye 2 milyon euro daha verir kör adamın maliyeti 4.5 milyon euro..bakın bakalım transfer piyasasında 4.5 milyon euro ya kimler transfer olmuş..gider zapotocny ve sivok a 9 küsür milyon euro verir.aynen gidin transfer piyasasına bakın 9 küsür milyona ne transferler var..gökhan zan denilen gerizekalıyı takımda tutuyo hala.adam topa vurmaktan aciz,yolda yürürken kaza ile birimiz çarpışsak adamla adamın bi yeri kırılıcak 5 ay oynamıcak.tekrar söylüyorum malesef bu demirören yüzünden koskoca Beşiktaşı mıza herkesler gülmeye başladı hemde malesef ağızlarıyla bile değil başka yerleriyle..

Geri