rica ederiz. kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler hesabı biz de elimizden ne geliyorsa artık bir şekilde paylaşıyoruz. zaten ortak paydamız opel olduktan sonra daha çooookkkk dertleşecek ve sorunlarımız ile ilgili sorularımız olmayacak mı zaten ???
bu arada bagaj kilit motorumda değişti ama değişen sadece motoru oldu problem aynı şekilde devam ediyor. arada bir bagaj kapağı açılmıyor.hafta sonu yine opis teyim, beklerim...
(bir süre sonra opel ile yaşamaya alışıyorsunuz ne de olsa ... bu arada aynı sorunlarla gelen araç sayısı sadece benim aracımla kısıtlı değil anlaşılan, bir hayli var galiba.0 km aldığım ve o kadar para "verdiğim" aracımın daha ileri yaşlarında başıma ne işler açacağından şüpheliyim arkadaşlar-aracım şuan 2.000 km de hadi hayırlısı... )
bu arada ne yazık ki ben artık kabullendim opel problemli bir aracı piyasaya sürmüş ve ne o eski malzeme işçilik kalitesi var ne de doğru düzgün bir servisi. diyorum ya hadi hayırlısı allah daha beterlerinden sakınsın inşallah, bakalım daha neler göreceğiz ???