Yazlık lastik hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetokur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mert senin o almak istediğin lastiği bugün Ankara da bayilerini aradım adamların söylediği fiyat bağlamın da diğer lastiklere yakın olmasından dolayı pek satış olmadı yönünde cevaplar verdiler.. Haberin olsun ;)

içinde gizli 250 gramlık hediyeler var galiba, hislimidir nedir contiler :D :D

tellerini kübadaki gaciler dizlerinde buruyorlarmış :D

4 adet de ben alacağım 205-55-16 boyutlarında.
İnternetten ucuza alabilceğimiz bir site var mı?

Petlas 185/65/15 aldım... Tanesi 120 TL , 480 TL'ye yazlık lastik işini de çözdüm, kafam raat...

lastik_arka.png

Yalınız Ahmet fren yaptığında umarım ötmez... ben aldım frene dokunmam yetiyordu. Bende bu yüzden o lastikleri sadece 500 km kullandım lastikleri arkaya taktırdım.

Yalınız Ahmet fren yaptığında umarım ötmez... ben aldım frene dokunmam yetiyordu. Bende bu yüzden o lastikleri sadece 500 km kullandım lastikleri arkaya taktırdım.

Valla şahin doğan ilanlarında yazıldığı gibi 2 senedir ATMA, ÖTME yok nadir abi :D

Valla şahin doğan ilanlarında yazıldığı gibi 2 senedir ATMA, ÖTME yok nadir abi :D

Önemli olan sana ağız tadı ile araç kullanmayı sağlasın da gerisi önemli değil. Ama daha önce dediğim gibi ne kadar ekmek işte o kadar köfte...

;) daha bundan sonra forum içinden araştırma yapmadan lastik almam. Petlas ile araç kullandığım zaman içinde et lastikler olurdu eskiden onun gibi imiş ama ben farkında dahi değilmişim yeminle... hadi hayırlısı bakalım ;)

Geri